Diskuze

Vědci objevili prastarou DNA

Tajemství života před stovkami tisíc let pomohou odhalit rekordně staré vzorky DNA (kyseliny deoxyribonukleové), které nalezli badatelé ve věčně zmrzlé půdě na Sibiři a v jeskyních na Novém Zélandu. Pocházejí z rostlin, které tu žily před 400 tisíci lety, a ze zvířat, která vyhynula před tisíci lety.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zkostnatělý amatérský vědec

4. 5. 2003 21:19
budlik
Hele, "PROF", co máš proti vědě? Jestlipak to neni tak, že ji prostě nerozumíš?
0 0
možnosti

prof.

22. 4. 2003 7:54
Všeobecně se ví, ...
Že před jedenácti tisíci lety byla celosvětová potopa, zapříčiněná srážkou s několika kusy velkého asteroidu. Následky byly: změna zemské osy, začátek ročních dob - do té doby věc neznámá, posun kontinentů, který nelze důsledně vysvětlit pouhou deskovou tektonikou, a pokud se podíváte na fakta a knihu Omyly lidských dějin (tak nějak) plus kniha Darwinův omyl, dostanete se k faktům, jež úplně změní Váš pohled na vývoj země a pochopíte, proč existuje nejen Latimerie podivná, ale proč naši nedávní předci baštili své mamuty a brontosaury. Proč zmizela civilizace, která byla ne dobré technické úrovni...Dost zajímavé čtení, doporučuji všem inteligentním lidem, co nemají v lásce zkostnatělou vědu plnou nesmyslných dogmat a názorů, jejichž napadení je odměňováno pomalu rozsudkem smrti.DNA tam objevená NENÍ zrovna tak moc stará...
0 0
možnosti

Martin

27. 4. 2003 0:45
Re: Všeobecně se ví, ...
Sem nedávno viděl nějak amatérsky dabovanej film na podobný téma. Byl pořádně vodfláknutej, když už kašlat na fakta a zamlčovat skutečnosti, tak fortelně a né amatérsky.
A 11K let, to je sakra málo, přidej chlape. Kdyžtak přidej ještě adresu, geologové už dlouho nikoho nelinšovali.
0 0
možnosti

Erix

22. 4. 2003 4:54
huraaaa
Huraaa, budeme mit Jursky park!
0 0
možnosti