Diskuze

Bulharská dvojí hra. Protiruské sankce mají v zemi nejmenší podporu z celé EU

Otázka, zda dodat vojenskou techniku na Ukrajinu, téměř pohřbila bulharskou vládu. Bulhaři jsou v balancování svých zájmů mezi Východem a Západem obezřetní. Pomoc Ukrajině ze strany Bulharska bude omezená, měla by se týkat oprav a údržby vojenských vozidel.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Pokud bude válka pokračovat a stane se z toho vleklý konflikt,obávám se,že se stoupajíci drahotou v jednotlivých státech EU,se podobné změny nálad ve společnosti budou promítat do náhledu na válku na Ukrajině.

2 0
možnosti

J69a67n 14B53a93b87i69č92k93a

12. 5. 2022 21:23

Tedy touhy o dohodě s Ruskem, za každou cenu

0 0
možnosti

J63o72s49e26f 77S11u12k

12. 5. 2022 11:20

Provokující titulek..Ale Bulharsku zastavili Russáci dodávky plynu, ne nám..Na druhou stranu opatrnická politika Západu včetně snahy s Russkem rozvíjet obchod vedly k nejprve zastřenému napadení Krymu a nyní i únorovému otevřeně vojenskému napadení Ukrajiny, přes všechny garance mj. Russkem dané.

0 0
možnosti

Bulharsko je zpátečnická a zaostalá země - ale na Rusko opravdu nemá.

Je dobře, že to tam rozproudilo debatu a že ta inteligentnější část obyvatelstva má jsno a chtějí Ukrajině proti Ruským fašistům pomáhat.

9 3
možnosti

Ta inteligentní část je kdo? Která kývá na všechno co přijde z USA nebo Bruselu? Svůj názor nejde mít?

3 5
možnosti

Některé vlády mají rozum. Bohužel ta naše to není.[>-]

4 15
možnosti

O23t88a57k17a41r 34K63u43r69z

12. 5. 2022 17:41

"Východ", že nevnucuje nikomu názor? On rovnou zaútočí, že ano?

0 0
možnosti

A vzali činovníci v EU v potaz, že Bulhaři když s něčím souhlasí, tak kývou hlavou zleva doprava a když nesouhlasí tak nahoru dolů - přesně obráceně než ostatní... ;-D

6 0
možnosti

Stále to sou turci.

0 0
možnosti

Rozmohl se nám tady takový nešvar (skoro se mi až chce říci narativ). Všichni jsou povinni pomáhat Ukrajině bez ohledu na následky pro svoji zemi, pro svoji ekonomiku. Kdo s pomocí váhá, nebo dle posudku kádrových pracovníků dává té pomoci málo, či dokonce tu pomoc neposkytuje dostatečně radostně, je zrádce Evropy a proruský troll, případně placený Kremlem. Ale takhle ne, soudruzi, takhle ne! My si tu naši evropskou jednotu žádnými nekalými živly rozvracet nenecháme.

11 18
možnosti

On to není nešvar. To máte podobné, jako když stát zachraňoval lidi, které s sebou stáhla Bohemia Energy. Prostě je výhodnější pomoct a nechat se dotyčného vzpamatovat, než pak řešit následky, které se kumuluje.

Co se týče Ruska, ano, je lepší zastavit jeho ambice na Ukrajině, než aby jsme je museli zastavovat tady.

15 6
možnosti