Diskuze

Při nejtragičtějším útoku v dějinách Somálska zemřelo přes tři sta lidí

Sobotní bombový útok v Mogadišu má již přes tři sta potvrzených obětí. Uvedl to šéf místní záchranné služby s tím, že očekává další růst tragické bilance. Podle úřadů jde o nejhorší útok v dějinách Somálska. Vláda z něj viní islamisty z hnutí Šabáb, ti se však k masakru zatím nepřihlásili.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

J31o91s39e34f 38M15i51k83e49l

16. 10. 2017 11:31

Už přes tři sta? To je "rekord" za "rekordem"!

0 0
možnosti

Nepochopil jsem, jak má takovýto teroristický čin pomoci tomu hnutí Šabáb dostat se k moci. Spíše bych očekával, že to poštve somálskou vládu i celý svět proti němu, ale to hnutí Šabáb asi má nějakou strategii, kterou já nechápu. Netušíte to někdo?

0 0
možnosti

Útoky -> rozvrat -> klanová válka -> touha po řádu pod vládou kohokoli, tedy i Šabábu.

0 0
možnosti
Foto

To anarchisti jsou jen banda snilku...islam neni ideologie. Je to ciste zlo.

1 3
možnosti

Nerikejte, ze za AlShababem neni nejaka velmoc, ktera ji podporuje zbranemi. Ze neni nejaka mocnost, ktere zalezi na nestabilite regionu a snazi se udrzovat v oblasti chaos...

0 0
možnosti

Tak Vám to nebudeme říkat, když si to nepřejete.

1 0
možnosti

Myslím, že islám je jednoznačně náboženstvím lásky a míru..

1 0
možnosti

...lasky az za hrob...

1 0
možnosti

A54l83e26š 66A41d84a12m

16. 10. 2017 9:17

Nejspíše neměli žluté zátarasy. Ješte že v praze jsou dál a myslí na vše.

Těch lidí mi je líto. Islamisty bych popravoval bez slitování

7 0
možnosti

S tím by EU jistě nesouhlasila, došlo by k pošlapání lidských práv podezřelých.

3 0
možnosti

Bordel, který panuje ve většině současného muslimského světa, je těžko pochopitelný. Ale myslím, že naším úkolem není snažit se ho za každou cenu pochopit a uklidnit. Našim úkolem je zajistit, aby se nepřelával do Evropy. A jelikož příčinu toho bordelu vidím v lidech a kultuře, nikoliv lokalitě, jediná cesta je pevnost Evropa.

23 0
možnosti

Jenže ten bordel by tam nebyl, kdyby se západní Evropa a USA do záležitostí tamních států nemíchala, takže i když to zní cynicky, tak to přelévávní do západní Evropy bude jistá karma. Příčina toho bordelu v té kultuře nebude, Omán, SAE, Qatar nebo Kuvajt jsou jedny z nejbezpečnějších států a arabská kultura je tam rovněž, všechno je o lidech.

2 0
možnosti
Foto

"Islamskí chrabrí bojovníci sa postavia každému, kto zneváži proroka Mohameda... a nebude ozbrojený."

3 0
možnosti

Upřímnou soustrast všem pozůstalým a přání brzkého uzdravení raněným. Snad si už někdo konečně uvědomí, že lidem podobného agresivního zaměření (převážně mohamedánům) nelze stále ustupovat a bránit se. Je třeba rozhodný útok, což současná EU nedokáže. Braňme se a útočme sami na našem území.

5 0
možnosti

J27a49n 28V69e89r65n28e57r

16. 10. 2017 8:55

Tihle mohamedovi trubci ani vlastně neví, proti komu chtějí bojovat. To jako chtějí žít na světě sami? Vždyť by pobili všechny ty , co na ně tvrdě pracují, no a co by asi potom sami tady na tom světě nemakačenka dělali? To by snad žili z těch svých modliteb? Vždyť by zakrátko stejně všichni do jednoho pochcípali - prorok jim možná dal do vínku nenávist vůči všemu, ale myšlení k tomu nepřipojil. On sám asi toho moc nepobral.

11 0
možnosti
Uživatel požádal o vymazání
2 0
možnosti