Diskuze

Čas zlikvidovat Zelenského, říká Medveděv po domnělém útoku na Kreml

Ruský exprezident Dmitrij Medveděv vyzval k okamžité likvidaci ukrajinského prezidenta Volodymyra Zelenského. Učinil tak po tvrzení Moskvy, že Ukrajina v noci na středu zaútočila drony na Kreml s cílem zavraždit prezidenta Vladimira Putina. Podle amerických analytiků je ale možné, že za útokem je ve skutečnosti Rusko.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
KR

Čas zlikvidovat Medvěděva!

0 0
možnosti
PP

P48a39v52e13l 59P98e38l86c

5. 5. 2023 1:25

"Uja, to jsem se rozčílil, že budu vyhrožovat nečím, co jsme chtěli udělat už dávno, ale se nepovedlo," nebo jako jak si mám tohle poselství přeložit?

1 0
možnosti
AP

Válka jednou skončí, to je jisté, ale tyhle hnusné výroky těchto barbaru tady budou připomínány hodně dlouho. Tohle je zdokumentováno na 100%. Bude to použito proti nim.

5 0
možnosti
JS

Jak může vysoce postavené prase jednoho státu mluvit o likvidaci hlavy vedlejšího státu. Vyměňte v OSN rusko za KLDR a hned na tom bude svět lépe.

13 0
možnosti
JM

J61a20n 54M66o94l66n78á86r

4. 5. 2023 16:28

Kde jsou chcimíři? Už vyjednali mír jako Chamberlain?

8 0
možnosti
PM

Pár jich tu bylo, zbytek čeká na noty.

6 0
možnosti
VB

Analytici co sledují ruSSkou scénu již napsali že je poněkud podivné že by se tenhle dron dostal tak blízko ke Kremlu plus je jasné že Putin je pořád ve svém bunkru nejspíš až za Uralem Je to jen obraz krachu ruSSké SVO- spec voj operace- tedy "Operace se nepovedla a pacient umírá" .. :-) tak je potřeba zahájit nove kolo propagandy Howgh

9 0
možnosti
MK

Ty budeš bez Putina viset, zatímco Ukrajina bude bez Zelenského dál bojovat. Jste trapná země jednoho nacisty s bandou nohsledů.

17 0
možnosti
LB

Proč píšete o Rusku? Vždyť jsou k smíchu celému světu, nemají ani vojenskou ani ekonomickou sílu ...

11 0
možnosti
JC

J10a75n 34C80e62p49e14k

4. 5. 2023 14:20

Jen takový skromný dotaz. Poslední 2 dny sleduji nějakou vyšší aktivitu ze strany Ukrajinců i mnohem vyšší ztráty Ruské techniky než kolik bylo obvyklé. Prigožin včera říkal, že Ukrajinci s ofenzivou již začali. Ptám se, zda někdo neví něco více? Děkuji.

0 0
možnosti
VB

Ofenziva zcela určitě nezačala Probíhá tzv. "průzkum bojem" zejmena podel cele jizni fornty od Dnepru po Marjinku ( ponekvíce) . Probíha narušovani logistiky RuSSka a pořád trvá "Rasputice" čili žadná ofenziva neprichází do uvahy nejspiš další 3 tydny

2 0
možnosti
VM

V očích Rusů bude Západ vždy ten pomlouvaný, ale milovaný.

Kde by vzali většinu zboží nabízenou na ruském trhu?

Od letadel po hodinky. Bude to věčný boj dvou tváří světa o "spravedlnost".

Kdo ví co by na toto řekl Standa Pekárek ;-)

2 0
možnosti
JR