Diskuze

Je transsexualita i móda? Američanku plísní za politicky nekorektní studii

Spojené státy a západní Evropa zaznamenávají výrazný nárůst počtu transsexuálů mezi mladistvými. Jedním z důvodů může být i to, že se identifikace s opačným pohlavím stala módním trendem. Tvrdí to americká lékařka Lisa Littmanová, jejíž studii však mnozí kritizují jako vědecky i politicky nekorektní.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MS

M13a65r38k 87S55t97e61i23n

2. 7. 2019 8:28

Není to ani móda, spíš žijeme dnes ve světě, kde je to přijatelnější než v dobách minulých, je to porucha identity, stejně jako porucha sexuální preference u homosexuálů, holt se příroda zbláznila, ale nikdo přece nechce, aby tito lidé byli nešťastní, když tím nebudou omezovat práva ostatním. Ovšem jsou i případy , kdy to někdo podstoupil účelově, aby změnil identitu a vyhnul se trestnímu stíhání. I když to bude móda nebo prostředek na vydělávání peněz může se stát, že to bude v některých případech účelové, ale to je tak dnes se vším.

0 0
možnosti
OH

Svoboda názoru je svatá, ale jen tehdy, máte-li stejný názor jako "my"...

Hnus velebnosti.

1 0
možnosti
Foto

Je to móda podporovaná knihami a studiemi o tom, jak je transsexualita vlastně úplně normální. Když považujete transsexualitu za psychickou poruchu, ozve se k vám hysterické: "PŘEČTI SI O TOM LASKAVĚ NĚCO!!!!" A vyjmenují pár takzvaně vědeckých publikací ve smyslu "Když tě život nebaví, nech si změnit pohlaví," od tituly ověšených "odborníků," které nikdy nikdo neviděl ani o nich neslyšel.

Tak samozřejmě. Když si jdete do Lidlu pro sekačku za senzačních 1.999 Kč, také jste ji začali chtít až poté, co se vám dostal do ruky reklamní leták. Tedy je to móda s široce budovanou reklamou, abych byl přesnější.

Psychické problémy řeší psychiatr, nikoli změna pohlaví.

Když se oblékáte jako žena, líčíte se jako žena, vypadáte jako žena a dokonce si při malé potřebě sedáte jako žena, ale máte penis, tak prostě nejste žena. Pokud si jej necháte odstranit a vymodelovat cosi jako vaginu, jste jen muž bez penisu, nic víc.

1 0
možnosti
MK

Každý(á) transgender prochází dlouhým pozorováním psychiatrem, zkouškovým obdobím v rodině, mezi přáteli, v práci!!!, než dochází k fyzické přeměně. Vůbec si nedokážu představit, kdo by tohle dělal kvůli módě. Děkuji Vojtovi Dykovi, který zahrál transexuálního Šimona v Terapii od HBO naprosto dokonale. Všem, je jedno jestli hetero, gay nebo trans, přeji lásku a štěstí. :-) P.S. Zapšklost místních diskutujících absolutně nechápu.

0 1
možnosti
MK

„kteří se v určitém období nevejdou nebo nechtějí vejít do škatulek muž nebo žena“. Tato skupina věří v existenci dalších genderových identit. „Ty další genderové identity mě fakt zajímají, mě napadá akorát tak hermafrodit.:-/

0 0
možnosti
Foto

Inu každému co jeho jest i když je to děsivé jak to někdy končí. Zvlášte když muž projde odnětim pohlavi a dojde mu že to asi nebyl ideální nápad.

Mnohem děsivejší je hrůza zvaná genderismus tedy motat hlavy dětem ve škole.

Podporovat desetilete dítko aby přemyšlelo zda je kluk či holka s tím že na fyzickém pohlaví nezáleží je zločin.

1 1
možnosti
LS
MZ

Být normální už pomalu ale jistě začíná být známkou nenormálnosti. Moderní je různorodost. A jsme zase o krok blíž k zániku naší civilizace.:-/

3 1
možnosti
LS

co je ''normalni'' a co ''nenormalni" je diskutabilni

jsou valky ne/normalni? zlociny ? sex praktiky , uchylky... vegetarianstvi? jsou filie a fobie ne/normalni...?

0 1
možnosti
MC

Jsou to puberťáci. V 16-ti ještě vědí houby o životě. Ale média a sociální sítě do nich kupují "rozumy" a oni se v tom neorientují. Běž domů, dělej sport nebo se upni na jinou zájmovou činnost, moc nepřemýšlel a až ti bude 20 a pořád si nebudeš jistý, přijď.

3 0
možnosti
Foto

H89o91n42z46a 55Š10u56p

1. 7. 2019 10:13

Kdy už se najde lék na všechny podobné nemoci? Bojím se, aby ten lék nebyl nějaký krutovládce. ;-)

1 0
možnosti
JZ

J97a68n 92Z53e30m20a15n

1. 7. 2019 9:58

Pozitivum na tom je, že po operaci se už nikdy nemohou rozmnožovat. Ovšem nechat takové rozhodnutí na dítěti?

4 2
možnosti