Diskuze

V Donbasu bují novodobé gulagy. Vězni snášejí bití i otrockou práci

Ochránci lidských práv z Ukrajiny tvrdí, že v takzvané Luhanské lidové republice fungují pracovní tábory podobné gulagům. Vězni v nich zažívají tvrdé tresty, pokud odmítají pracovat. Výjimkou není hladovění či mučení. V táborech je zavřeno nejméně pět tisíc lidí. Obdobná zařízení fungují také v Doněckém regionu.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
HK

Podmínky v ruských věznicích byly vždycky tvrdé.Akorát, že se o nich méně píše a více mlčí!!

0 0
možnosti
JP

J59a46n 77P85u94l55e20c

6. 10. 2016 11:08

Přátelé, pomalu s tím oslavováním pracovních táborů, aby se to jednou neotočilo proti vám. ;-)

0 1
možnosti
VM

Po Velke francouzske revoluci se vzajemne popravovali gilotinou..

Vymy sle to veterinarni lekar...Bylo to velice humani

1 0
možnosti
VM

Osobne se tomu divim ze nas noviny nedoverdou pobavit nacim jinym

0 0
možnosti
MC

V čem je problém? Kdyby ti vězni tím bitím a otrockou prací trpěli, tak by to jistě pan Mánert neopoměl uvést. Když to snášejí, tak to není zas takové terno.

2 4
možnosti
PK

Back to 30 ́s. Jsou to skutečně masochisti. Já si jen říkám, co je to bohužel za primitivní národ, že se jim tohle líbí. Ale jak je vidět, civilizace se vždy šířila ze západu na východ a ne opačně.

3 0
možnosti
VM

podařilo se mi procestovat Ukrajinu a musím říct s klidným svědomím, že Ukrajina je nádherná země. Bohužel jsou tam Ukrajinci. Krev na rukách mají obě strany. Nejsem žádnej rusofil, rusofob, amerikofil, amerikofob. Jen mám oči a svůj úsudek...

3 0
možnosti
OU
MC

Vzhledem ke známé povaze autora článku vystupovat poněkud mírně a slušně řečeno sluníčkově, lze o objektivitě jím předkládaných informací s úspěchem pochybovat.

4 2
možnosti
JL

J16o65s90e56f 12L86a63n32z

6. 10. 2016 8:24

Zas propaganda- části článku si vzájemně odporují. Do věznic nepustí nikoho cizího a jak tedy s oněmi vězni mluvili , a co už vůbec nechápu-když prý je to tam takovéhle -jak může někdo uvést své jméno. 6e by nový ukrajinský "geroj"??

4 1
možnosti