Diskuze

Mariupolem křižují ruská mobilní krematoria. Nová Osvětim, říká starosta

V obléhaném ukrajinském Mariupolu začala fungovat mobilní krematoria, tvrdí tamní městská rada. Ruské invazní síly se pomocí nich snaží zakrýt stopy po svých zločinech spáchaných na místních civilistech, dodala. Starosta města je přirovnal k těm páchaným v koncentračních táborech za druhé světové války.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JF

Fotka je z videa na Youtube z roku 2013. Lepší důkaz než slovo by opět nebyl?

https://www.youtube.com/watch?app=desktop&v=D6L0jiMloO8

1 0
možnosti
KU

Likvidace důkazů.

0 0
možnosti
JM

Krematorium je jen bežný humánní protředek jak hygienicky odstranit mrtvé, a používá se i v době míru a nikoho to nestraší . V době války jde vlastně o luxus protože je pomalé a energeticky náročné a jeho alternativou jsou hromadné hroby. Není to žádná továrna na smrt jako byl koncentrační tábor Osvětim. V tom je titulek velice manipulativní ...Navíc ruská mobilní krematoria jsou primárně určena pro "pohřbívání " ruských vojáků takže pokud křižují Mariupolem asi mají Rusové velké ztráty a to je vlastně pro Ukrajince dobrá zpráva.

0 0
možnosti
PM

Vždycky, když čtu podobné zprávy, mi zvlhnou oči. Představím si, že bych v takových podmínkách musel žít se svou 2,5 letou dcerou.

2 0
možnosti
KP

Opravdu zajali rusove americkeho generala Coultiera v Mariupolemu? To by znamenalo, ze americane ridili Azov v Mariupolemu a veli ukrajinske armade. Je Zelenskiy opravdu loutka?

1 1
možnosti
AK

Ooo, senzácia. Rusi možno chytili amerického generála na Ukrajine. Inak toho generála, čo sa pohybuje vo všetkých aktuálnych konfliktoch po svete. Nuž konečne úspech a rusky kolaboranti môžete oslavovať.

2 0
možnosti
PK

P10e19t62r 92K20r57a32l

7. 4. 2022 0:08

Hitler to zacal, Russaci to dodelaji.

1 0
možnosti
Foto

Ať ty ruský zrůdy chcípnou v křečích.

Nicméně si myslím, že s takovým tvrzením měli přijít Ukrajinci až v momentě, kdy by měli důkazy. Jedna fotka auta s "trubkou" mě nějak nepřesvědčila.

1 3
možnosti
Foto

Tak si zarezervujte ubytováni a jeďte se podívat osobně ...

0 0
možnosti
PK

P12e10t18r 89K19r19a23l

6. 4. 2022 23:07

Babicka s ctyrmi detmi zkoncila v podobnych pecich. Jejich dva starsi sourozenci byli snedeni po bombardovani koncentraku. Tata prezil pochody smrti. Kdy to skonci?

0 0
možnosti
PH

Nedokazu pochopit, jak muze clovek cloveku zpusobit takove zverstvo.

1 0
možnosti
KN

Divný. Jeden by řekl, že byste to teď měl chápat líp, když to máte v podstatě v přímém přenosu.

0 0
možnosti