Diskuze

Je to naše poslední šance. Nic není ztraceno, věří Erdoganovi odpůrci

Žádná skepse ani apatie. Turci, kteří jsou po šestnácti letech vlády prezidenta Recepa Tayyipa Erdogana unavení, opravdu věří, že jejich kandidát má stejně rovnou šanci jako on. Ať už je jejich favoritem Muharrem Ince nebo Selahattin Demirtas, k volbám určitě půjdou. Pro ty, kteří mají pocit, že jejich země už není jejich domovem, je to poslední šance ozvat se.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Populismus tahne. Nase civilizace zahyne na lidi jako je Erdogan, Orban, Zeman nebo Trump. :-/

0 2
možnosti
JB

J25a43n 96B21a90b66i46č84k51a

23. 6. 2018 19:42

Nerozhoduje kdo volí, ale kdo hlasy zčítá

3 0
možnosti
Foto

"(arabove) jsou líní! Umí jen jíst a spát. Neumí se chovat, nechtějí pracovat!" Teda ti turci jsou ale xenofobove, zrejme jeste asi zadneho araba nevideli ;-)

1 0
možnosti
VL

V59á30c92l42a14v 58L51a18d92a

23. 6. 2018 19:06

To jsou, protože to samé si myslíme my o nich a Němci o nás

1 0
možnosti
TM

Pár Turků znám a je to katastrofa, náboženští fanatici, kteří i přes dlouhé roky v cizí zemi nejsou ochotní se naučit pořádně jazyk ale zato modlit se při každé příležitosti na to je užije. Koho asi budou tak volit, že? Jediné jejich + je, že jsou pracovití, ale na druhou stranu i dost vytschuraní. Jejich uvažování ve stylu ''Já jsem Turek, kdo je víc?'' je v rozporu s tím, že nikdo z nich v Turecku nechce žít... No a takových je plné Německo, Rakousko a Benelux.

3 0
možnosti
PS

Vždy je šance na změnu.

I když tato šance je jen jedna ku miliónu.

0 0
možnosti
ID

Erdogan je svým způsobem strašně podobný Orbánovi. Oba postavili svou kariéru na "obraně tradičních hodnot", mají sklony k diktátorství a mnoho mladších a vzdělanějších je z nich zoufalých.

5 3
možnosti
Foto

Kdyz chcete delat prirovnani tak to uz je Erdogan MNOHEM bliz Madurovi.

1 0
možnosti
MU

Hlavne si vsichni zvolte Dolfiho a pak se divte ... :-P

0 0
možnosti
TK

Taxikář Murat má pravdu. Dobrý diktátor, asi jako Hitler nebo Stalin.

0 0
možnosti
JW

Strana rozvoje a spravedlnosti

to už hovoří za vše, jak německá demokratická republika atd

0 0
možnosti
MR

Je to prohrané, hlasy bude sčítat Erdogan. Nevěřím že v současném stavu čistek v Turecku, dovolí vyhrát opozici. Je to alespoň jasný důkaz, že s islámem žádná země fungovat normálně nemůže. Respektive likvidace jediné dočasné výjimky.

10 3
možnosti
PV

Rusko taky neni muslimska zeme a ten stav, kdy stat ridi tvrdou rukou prezident, a kdy je jeho zvoleni "pod kontrolou", tam funguje.. Nadto tenhle model jednoho silneho vudce se bude cim dal tim vic prosazovat i ve stredni Evrope. V Madarsku uz je, Polsko ma nakroceno a u nas je to otazka pristich voleb, kdy vznikne dostatecna vetsina pro zmeny ustavy..

5 3
možnosti