Klasická představa létajícího talíře mimozemšťanů, který unáší lidi do vesmíru.

Klasická představa létajícího talíře mimozemšťanů, který unáší lidi do vesmíru. | foto: Profimedia.cz

Turecká univerzita přednáší o mimozemšťanech. Masový kontakt se blíží, míní

  • 97
Vysokoškoláci v Turecku mají od nynějška jedinečnou možnost studovat mimozemšťany. S novým předmětem nazvaným Ufologie a exopolitika přišla univerzita v Antalyi, píše turecký server Hürriyet.

Kurz výzkumného centra univerzity Akdeniz v Antalyi, nazvaný Ufologie a exopolitika, má studenty připravit na možnost, že se někdy setkají s návštěvníky z vesmíru. V pondělí o tom informoval turecký server Hürriyet s odkazem na agenturu Dohan.

Podle garanta předmětu a zástupce ředitele Výzkumného centra pro UFO a vesmírné vědy Sirius Erhana Kolbaşiho to totiž lidstvo čeká už za „deset až patnáct let“.

„Věříme, že zástupci našeho světa a mimozemských civilizací mezi sebou brzy navážou oficiální kontakt. Myslíme si, že budou v otevřeném a masivním spojení,“ říká Kolbaşi s tím, že vyučovaný předmět je pouze součástí příprav na „největší změnu v dějinách světa“.

„Američané znají nové technologie díky vesmíru“

Doplňuje, že už nyní mezi lidmi a mimozemskými bytostmi panuje uzavřený a limitovaný kontakt. „A až něj bude každý psychicky připravený, ve světě vypukne velká vědecká, technologická, filozofická, politická i sociální renesance. Veškerá věda se změní, všechno se změní a s tímto cílem otvíráme tyto hodiny.“

V souvislosti s ufologií také zmiňuje mezi konspirátory oblíbenou teorii o tajné skupině vědců Majestic 12 (MJ12), která má před lidmi skrývat už dávno získané informace o mimozemšťanech - podle Kolbaşiho proto, „aby ochránila národní zájmy Spojených států“. 

Na základě poznatků získaných zkoumáním ztroskotaných létajících talířů totiž Američané vyvinuli technologie, jakými jsou například neprůstřelné vesty, mikročipy, noční vidění nebo kabely z optických vláken, tvrdí podle serveru Aydinlik garant a vyučující nového předmětu.


Eurovolby 2024

Volby do Evropského parlamentu se v Česku uskuteční v pátek 7. a v sobotu 8. června 2024. Čeští voliči budou vybírat 21 poslanců Evropského parlamentu. Voliči v celé Evropské unii budou rozhodovat o obsazení celkem 720 křesel.

Video