Diskuze

Trump proměnil historickou budovu v hotel, demokraté chtějí zabránit prodeji

Americký exprezident Donald Trump se potýká s novými problémy. Demokraté chtějí zabránit tomu, aby mohl prodat hotel v historické budově v blízkosti Bílého domu, kterou si pronajímá od federální vlády. Trump podle sněmovního výboru získal smlouvu na pronájem předložením nepravdivých finančních výkazů.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MU

Ze to ty levicaky jeste bavi. Uz maji sveho Brandona v budoucim Cernem dome, ale stejne budou porad vymyslet pitomosti na Trumpa. ;-D

6 1
možnosti
OS

A jako obvykle se z nezpochybnitelných důkazů Demokratů dříve nebo později stane buď ničím nepodložený žvást, nebo rovnou lež... Nechápu, jak té sebrance může ještě někdo věřit.

8 2
možnosti
JB

Jiste bude zajimave sledovat, jestli se Trump financne polozi. Pandemie musela byt pro hotely katastrofou. Pulka Ameriky ho nenavidi, a ta druha moc penez nema, a to nevesti nic dobreho i ted, kdyz uz se zase cestuje. Ja jsem mu predloni za pandemie udelal byznis, ale tech 120 dolaru bylo pro nej ale dost mozna ztratovych za tu sobotni noc na 50. patre jeho hotelu v Las Vegas.

3 7
možnosti
VF

V18i34l69é76m 28F57i35a69l37a

18. 2. 2022 22:36

Takže chcete říct, že ho nenávidí ti bohatí? :) Ty Vaše úvahy jsou opravdu úsměvné.

3 1
možnosti
DN

Možná by kromě okopávání Trumpových kotníků Demokraty bylo dobré se také trošíčku věnovat tomu, že Clintonová Trumpa nechala špehovat nejen během kampaně, ale i poté, co byl už prezidentem, a že zaplatila za snůšku vymyšlených blábolů o Trumpovi a Rusku a pak to podstrčila FBI jako důkaz z nezávislého zdroje.

13 3
možnosti
JB

Pokud to nebylo nelegalni, tak na tom neni nic zvlastniho. Spehovat a snazit se vyhrabat neco negativniho proti souperi je standardni politickou praxi, a Trump to delal jiste take. Nehlede na jeho vyzvy Rusum, aby mu poridili kompromitujici materialy, a take se tak stalo...

3 2
možnosti
MB

Je čím dál zřetelnější, že Donald Trump skončil. A nejern proto, že by měl být sejmut jedním z kriminálních vyšetřování, která se hluboce zabývají různými aspekty jeho chování, i když by měl být sejmut a zřejme za svou kriminalitu americke justici neunikne. Je každým dnem jasnější že politická síla Trumpa mizí pozoruhodně rychlým tempem. S Trumpem umlčeným na sociálních sítích, stále posedlým osobními křivdami vůči vedoucím představitelům své vlastní strany a pokračujícím šířením transparentních, bludných lží o volbách v roce 2020 vypadá stále zřetelněji, jako ubohá, slabá a komická postava. Hroutí se mu jeden plán za druhým jako napr. plány na přepychový washingtonský hotel spolu s pozlacenou značkou, kterou tolik let leštil. Trump, opuštěný dvěma slavnými šéfkuchaři, José Andrésem a Geoffrey Zakarianem, kteří měli budovat restaurace na jeho pozemku v hodnotě 200 milionů dolarů, v Pensylvánii Avenue, který má být otevřen příští rok. Nyní bojuje s oběma za náhlé odplutí z lodi Trump Organization spolu s více než desítkou firemních sponzorů a obchodních partnerů. Ivanka se svým manželem se od něj odtrhli a zmizeli z Foridy hned po jejich prohraných volbách. Ani oni si nepřejí pozornost justice a IRS. A z oranžových bažin vyplavou dalšíi křivárny a zlodějiny. To je jisté.

Come on, Donald, you're more responsible than your lawyers can handle.

4 9
možnosti
TB

Hysterie vás levičáků dokládá, že Trump svou funkci plní dokonale.

5 2
možnosti
RM

Soudruzi měli byste si tu propagandu trochu urovnat. Prodávání věci v nájmu vám každý hned prokoukne;-D

2 0
možnosti
MC

Bacha na to oslovení, jen za to jsem dostal 2dny smolíka;-D

1 1
možnosti
JD

ani v americe nejsou tak blbí ani někdo mohl prodat nemovitost kterou má v nájmu ... co je to za blábol ??? 8-o

10 1
možnosti
GE

Sale or assignment of leasehold interest.

2 0
možnosti