Diskuze

Strůjce madridských útoků dostal v Itálii 10 let vězení

Italský soud poslal za "teroristické spolčování" na deset let do vězení Egypťana Sajída Ahmada. Žaloba prokázala, že byl v kontaktu s Al-Kajdou. Dvaatřicetiletý muž je také považován za jednoho ze strůjců předloňských atentátů v Madridu. Předpokládá se, že ho úřady vydají k procesu do Španělska.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

zdeseny obcan

7. 11. 2006 15:28
Na tohle Evropa dojede

Na tohle Evropa dojede. Masovym vrahum davat symbolicke tresty, poustet si pres hranice frustrovane analfabety, omlouvat kriminalitu etnickym puvodem, podporovat mnozeni obyvatel kteri nenavidi evropskou civilizaci.

0 0
možnosti

fleret1

6. 11. 2006 22:19
5 a 10 let

8-o proboha,nedali jim moc ??8-o8-o neprehnali to ? --- co kdyz se machomani zase rozhnevaji a rozsekaji,nebo vypali nejakou tu ambasadu,jak jest jejich dobrym zvykem a da se rict ze i tradici ---8-o opatrne chlapci,opatrne k nim pristupujte --- priste tak max. 5 mesicu podminene,nebo tak nejak ;-P

0 0
možnosti

fleret1

6. 11. 2006 22:19
Re: 5 a 10 let

machomani/machometani ;-P

0 0
možnosti

Richard 1. Lví srdce

6. 11. 2006 21:53
Daniel Pipes

Daniel Pipes je jedním z nejvýznamnějších světových arabistů. Je ředitelem Middle East Forum a působil jako poradce americké vlády.

Otázka: Vyzýváte tedy ke konci multikulturalismu?

Odpověď: Jsem proti multikulturalismu. Myslím si, že v každé zemi se imigranti mají stát součástí společnosti. Držet si cizí pas, mluvit cizím jazykem, to je velmi nebezpečné. Samozřejmě mohou být rozdíly, každý může mít jiné jídlo, zvyky, ale musí podporovat ty samé hodnoty.

:-) R^

0 0
možnosti