Diskuze

Vítězem voleb na Slovensku bude strana Roberta Fica, naznačuje průzkum

Strana Směr-SD v čele s Robertem Ficem na Slovensku nejspíše vyhraje volby, tvrdí průzkum. Druhé by mohlo skončit hnutí OLaNO. Třetí nejsilnější by měla být Kotlebova krajně pravicová strana LSNS. Od soboty až do uzavření hlasovacích místností v den voleb 29. února bude na Slovensku platit zákaz zveřejňování výsledků předvolebních průzkumů.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
LJ

Pane Ullmane, netušil jsem, že se na Slovensko přiženilo 500 000 Čechů a Moraváků a dalších 250 000 tam permanentně pracuje, aby uživili doma své rodiny.

Také jsem netušil, že 2 000 000 Čechů a Moraváků pracuje ve světě a posílají domů vydělané peníze, aby rodina nemusela žebrat.

Ani jsem si nevšimnul, že na Slovensku chybí 250 000 pracovníků do průmyslu a služeb.

Takže Čechy jsou vlastně dost v háji, ale na Slovensku zuří blahobyt?

1 0
možnosti
LF

čo si uvarja, to si aj skonzumujú.:-)

0 0
možnosti
VR

Slovákům není pomoci. Manželka, švagrová ani tchyně se v tom sami neorientují a neuměli si vybrat koho. SMER nechtějí, ostatní také ne, tak to vzdali.

0 0
možnosti
ID

Když vidím ty průzkumy, tak si říkám: Zlatá ČR.

1 0
možnosti
LU

SR je iná, u nás ani len nekandidujú komunisti ani STB-áci, za riekou Moravou v "zlatej" ČR vládnu.

0 1
možnosti
MP

Praveze teraz to pruzkum nenaznacuje,naskok Smeru sa znizuje kazdym dnom.Babisovi,ale Fico pasuje, tak ho forsiruje.

0 1
možnosti
JK

J37a77n 98K90r42u31p46k92a

14. 2. 2020 18:12

Slováci vůbec nezklamali: přes deset procent z nich otevřeně volí fašisty, kteří nenávidí vše české. Slovensko mělo po 2. sv. válce zůstat poraženým státem, vůbec jsme je nepotřebovali.

3 8
možnosti
XD

Takú blbosť som už dávno nečítala

4 3
možnosti
PB

P68a94v88e28l 49B46e75ň29o

14. 2. 2020 18:11

Kurňa, zase budou muset organizovat nějaké demonstrace za jeho odvolání ....Rychle vymyslet záminku...ale ono je to nějaké stejné snad všude na světě, kam vlezla myšlenka toho moderního liberalizmu, té nové, lepší formy demokracie...;-), že Milon chvilek nenávisti ? ;-)

5 3
možnosti
JU

J16a42n 13U48l96r62i75c53h

14. 2. 2020 18:06

Titulek článku je nesmyslný. SMER sice asi získá nejvíce hlasů, ale v porovnání s minulými volbami klesne jeho podpora o třetinu a vážně mu hrozí, že skončí v opozici.

Lídr OĹANO Matovič je velmi obratný politik, skvělý řečník. Klasický populista. Obviňuje politiky ostatních (nejen vládních) vládních stran z podvádění lidu, korupce, sobectví a hašteřivosti, slibuje protikorupční opatření, k tomu různé sociální výhody.

Nacistické a nacionální strany (Kotleba, Sme rodina, SNS) mají dohromady asi čtvrtinu hlasů. Kromě Smeru s nimi nikdo nechce spolupracovat.

Je tu poměrně silný proud moderní prounijní levice tvořený stranami Kisky (Za ĺudí) a Čaputové (Progresívne Slovensko + Spolu).

Liberálně konzervativní pravice (SaS, KDH) je slaboučká.

Maďaři jsou rozděleni do dvou stran, z nichž žádná se zřejmě nedostane do parlamentu.

Celkově lze očekávat roztříštěný parlament a obtížné sestavování vlády.

2 0
možnosti
JH

Vylucim SMER a LSNS... Zbytok je zmes fanatickych zastancov kadecoho, comu sa hovori liberalizmus... je tam SaS, konzerva, s realnym programom, ale slabych 6%.. OLaNO je strana ludi, ktori robia akehosi paralelneho policajta a preslavila sa tym, ze filnuje vily bohatych politikov... Vyborna je aj KDH (krestania), ktorych sefik fyzicky napada ludi aj v parlamente.. Najvacsi strach ide z Kisku a PS (to su ti, co vznikli na ulici pri protestoch proti vtazde novinara), netaja sa laskou k LGBT a drogam... takze ak sa posklada koalicia antiFico, davam bolsevikovi rok, maximalne dva roky... plus fatalny pokles ekonomiky a protirusku hysteriu.. a mozno prvu mesitu

2 3
možnosti