Diskuze

Pro vyčerpané Čechy jela v Tatrách horská služba, pak i pro český pár

Slovenská horská služba ve čtvrtek zachraňovala hned dvě skupiny Čechů ve Vysokých Tatrách. Jedna se kvůli vyčerpání i rozvodněným tokům nemohla hnout od Batizovského plesa, ve stejnou dobu pak český pár volal o pomoc z vrcholu Ostrva. V obou případech dopadla záchranná akce úspěšně.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
DC

D58a51v45i56d 29C47e59c56h

20. 7. 2018 22:42

Prezili?

Prezili. To je podstatne.

0 0
možnosti
PT

P36e48t28r 68T44v30r74d14ý

20. 7. 2018 20:03

Proboha lidi, nepodléhej slovenským komplexům a averzi vůči ze všeho českého. V Tatrách byly velké deště a byly evakuvány stovky lidí. Pouze slováci registruji geneticky jen slovo čech, český. Je to taková jejich psychologická obrana vůči čechům . I třeba prefektně logisticky zvládnutá legenda o češích v Tatrách byla do posledního puntíku převzata českými novináři a v současnosti tomu věři / a rád/ snad každý slovák, přestože nejhoršími turisty v tatrách jsou poláci a slováci

0 3
možnosti
MB

nezlobte se ale tohle je strasna blbost.. vsude posloucham jak maji slovaci averzi k cechum ale dokym sem neprisla do cech tak jsem nikdy, ani jako dite netusila, ze mezi cechy a slovaky je nejaky problem.. spis mam pocit, ze tady je to vsetpovano i detem..tak isto ako vtipky prazaku o brne.. evergreen ale uz trapnej

3 0
možnosti
SK

"Skupina čtyř dospělých a deseti dětí ve věku od osmi do dvanácti let" se nejspíš inspirovala v Thajsku. Ale cesta ke slávě není vždycky tak jednoduchá.

0 0
možnosti

Jednalo se o Čechy nebo Moraváky?

0 0
možnosti
MP

s českým občianstvom to mohli byť aj vietnamci, libanonci, ...

štyria dospelí tatkovia + ich deti a mali strach čo im nasrdené polovičky povedia.

0 0
možnosti
Foto

Zřejmě chyba v navigaci....

0 0
možnosti
MK

" Povinnosť, to je presně ako v Tatrách, prídete, vopchátě se kam nemáte, jebnětě sa pod lavínu a čakátě že vás budě někdo zachranňovať lebo vy si myslítě že ste majstri sveta":-)- TV seriál Kosmo

1 5
možnosti
PT

P98e43t30r 44T89v62r31d10ý

20. 7. 2018 19:55

no co vím, tak v době záplav v Tatrách zachranovali hodně lidí i slováků. POze vy slováci v rámci svých komplexů registrujete jenom slovo čech..

0 3
možnosti

Takže vlastně zase pro čechy ....

0 0
možnosti
MB

K tomuto by som rada dala svoj postreh. Nechcem nikoho urazit, tento prispevok to nema za ciel. Ale jednu vec som si vsimla paradoxne ked som chcela trochu viac spoznat Cechy. V ceskom narode je ina atmosfera, co sa tyka bezpecnosti a respektovania pravidiel. Velmi casto su ignorovane. Prikladom nie su len Tatry ale aj Lom Velka Amerika. Ked som videla ako sa tam ludia chovaju, nebolo mi uplne dobre. Alebo Svatojanske proudy. Zakaz cyklistov tam je ale je uplne nerespektovany a v oboch pripadoch stacilo malo a mohlo sa nieco stat. Problemom je aj to, ze tieto doporucenia/zakazy sa nedodrzuju vo velkom a verejne. Asi kazdy sem tam porusi nejake pravidlo, ale ked to robia rodicia s detmi alebo ludia uplne prirodzene dava to znamenie aj dalsim, ze nedbat na bezpecnost je vpohode. Dalsiu vec, ktoru som si vsimla ale je to len moj subjektivny pocit, ze Cesi, ktori su ovela sportovejsi narod ako Slovaci (co je pozitivum) prenasaju trochu tej sutazivosti aj do turistiky a niekedy mozno namiesto kochania sa prirodou chcu zdolat ten vrchol aj ked pocasie nie je uplne vhodne... No ja dufam, ze tento prispevok nikto nezobral osobne a mozno pri dalsej prilezistosti si vsimne to, co ja, popripade zacne byt opatrnejsi.

9 0
možnosti
ŠP

s tím souhlasím, ty pohledy když při plánování výletů zejména do kopců, hor a na otevřená místa upozorňuji na počasí a že pokud budou hlásit bouřky tak tam nejdu:-) Nebo když vidím na místech kde má člověk samotný problém se tam pohybovat, a lidi tam dotáhnou malé děti nebo psy (jo pejskaři to je samostatná kapitola)

3 0
možnosti
LV

Ona da zabrat i pitoma snezka. Natoz Tatry. A o se obleceni a vybaveni tyce... c rom jsme fakt experti.

0 0
možnosti
MM

M28i37r48o 21M68o58r41i47c

20. 7. 2018 17:00

Tie Tatry začínajú byť taký Český národný cintorín.

0 0
možnosti