Diskuze

Sacramento vře. Policie zastřelila Afroameričana, v ruce měl jen mobil

Ulice Sacramenta ve čtvrtek zaplnily stovky protestujících poté, co o víkendu policisté zastřelili neozbrojeného Afroameričana. Policie v týdnu zveřejnila videozáznam ze zásahu, na kterém dva strážníci vypálí na mladíka dvacet ran. Považovali totiž předmět v jeho ruce za zbraň, byl to však mobilní telefon.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Co měl v ruce, nebo dokonce neměl, asi nebude v pronásledování důležité.

Proč zdrhal to mi rozum nebere.

2 0
možnosti
RA

A proč před nimi utíkal a proč se ohyboval po cizích pozemcích?

4 0
možnosti
MS

ok, vloupal se do cizích zahrad, rozbíjel věci a zřejmě s policisty při zatýkání nespolupracoval. co jako čekal, týden bez večerníčku?

5 0
možnosti
VP

Afroameričan je černoch s africkými kořeny žijící v Americe?8-o;-D Holt nová doba. Mě ve škole učili a v knihách jsem četl o běloších a černočích. To, že mi někdo řekne, že jsem běloch, beru jako velkou pravdu.R^

5 0
možnosti

Takže to bylo na dvoře u jeho babičky.

0 0
možnosti
ŠŠ

Policajti mají prostě smůlu, být to bílej, nikoho to nezajímá.

8 0
možnosti
MV

ve tme ma neco v ruce na vyzvu to zrejme nezahodil tak to je pak tezky...jestli se policiste ridi pouckou vidim hole ruce je bezpecno a vratim se domu

5 0
možnosti

Když se podíváte na to video tak tam nebyl čas cokoliv udělat. A to použijí na svou obhajobu i ti policisté, expert jim dosvědčí že postupovali v souladu se svým výcvikem, museli se rozhodnout ve zlomku sekundy, a porota je zprostí obžaloby. A nezanedbatelná část populace bude zase o něco nasranější.

9 0
možnosti
Foto

Mobil, mobil.

Ale nebezpečne zvonil!!

1 0
možnosti

Ti 2 policisté budou mít určitě problém. Pokud se zjistí, že to byl ten pachatel, tak ne tak velký, ale přece a možná je ani nevyhodí i když i tak to bude problém zabít člověka z mobilem. Pokud zjistí, ž byl nevinný, tak půjde o to na jak dlouho půjdou sedět. Porotže zavraždit člověka neozbrojeného, na jeho pozemku a ještě špatného člověka může být opravdu velký problém a navíc splést si mobil se zbraní, takové blbce snad ani tady nemáme až na pár paranoiků.

1 1
možnosti
Foto

Byl to ten člověk, kterého pronásledovali. On na tom dvorku nebyl o moc déle, než oni. Ono není celkem obvyklé, aby jeden běhal na vlastní zahradě jen tak potmě směrem od branky k zadnímu vchodu, tím spíše, že ulice je dobře osvětlená a musel moc dobře vědět, kdo jej pronásleduje, zejména, když ti policisté jednali v součinnosti s vrtulníkem, který je samozřejmě velice dobře slyšet.

8 0
možnosti