Diskuze

Jednota nám umožní dosáhnout nejvyšších cílů. Putin znovu promluvil k národu

Ruský prezident Vladimir Putin v tradičním novoročním projevu popřál Rusům, aby v jednotě dál směřovali k většímu rozvoji země. Šéf Kremlu, který v poslední den roku 2019 oslavil dvacáté výročí od chvíle, kdy poprvé stanul na místě nejvyššího představitele Ruska, také ocenil důležitou roli předchozích generací.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
KR

Sláva Putlerovi! Jen houšť a větší kapky...blbin k národu.

0 0
možnosti
JD

Rusko je jedna velká tragédie. Kdo tam přijde k penězům tak honem rychle mizí do zahraničí. Přijde mi, že v Čechách je Rusů již moc. Kam se podívám tam je potkám.

2 0
možnosti
JP

Nejlepší, co může Putin pro úspěšný vývoj Ruska udělat, je vyvíjet zázračné zbraně, které jim pak vybuchují pod rukama a vést hybridní válku proti Západu ;-D Putinova "generace vítězů" přivede Rusko k uzbrojení 2 ;-D

1 0
možnosti
Foto

Tady je zase naváto! Pokud někdo z diskutujících byl aspoň jednou za život v Rusku a zná nějaké Rusy osobně, ať se zmíní v příspěvku. Být objektivní se tu nenosí. Já to zkusím. Rusko je zcela jistě čtvrt století za námi, stejně jako my čtvrt století za Západem. To, co jsem viděl za svých návštěv já je mi jasný velký pokrok. Navíc se tu mluví o diktatuře, což mi nějak nesedí s existencí celoplošné televize ( jmenuje se Dožď), která dnes a denně kritizuje Putina a vládu. Existují politické strany, jejich tisk, existují volby. Možná chybí charismatický protivník, který by byl schopen lidi přesvědčit. Stejná situace jako u nás. Pokud vyhraje znovu volby v USA Trump, jsem přesvědčen, že USA a Rusko uzavřou smlouvu o jaderných zbraních a o neužití vesmíru k válečným účelům. Na to si klidně vsadím.

1 1
možnosti
JP

Rusko - vzor demokracie ;-D Dobrý fór, pane Peleško :-)

2 1
možnosti
LF

Už i za Cara Nikolaje II , zvaného Niki, bylo Rusko "sto let za opicemi", takže mají co dohánět, stejně jako my Západ i když jsme součástí Západu a to už 30 roků.;-D

2 1
možnosti
DN

Rusko i my mame v soucasnosti skvele prezidenty. Zvlast to vynikne v porovnani s dobou nedavnou minulou, u nas ochlasta a loutka zapadu havel a v rusku to same jelcin.

2 5
možnosti
JP

Největší ožrala a loutka Kremlu i Pekingu je Zeman. Viděl jste někdy Havla opilého ? Neviděl. Jste normální zemanovský lhář a nenávistník Rv

1 0
možnosti
Foto

Jaká může být jednota chudých s bohatými ?

0 0
možnosti

Tak snad konečně tento ekonomický tygr konečně vyšle i prvního člověka na Měsíc, když ta emerická výprava byla tenkrát jen nafejkovaná ve studiu ;-)

0 2
možnosti
MK

Nějak moc Putina poslední dobou. Člověk se až musí ujistit, že není na kremelském serveru typu Nová republika. Tam jsou dvě ze tří zpráv o Rusku, ale tam to člověk logicky čeká.

0 0
možnosti
KD

Rusum staci slibit vice vodky. A ma zajisteno 90%.

5 0
možnosti