Diskuze

Chtějí brutalitu i jaderné údery. Kdo jsou ruští radikálové tepající Kreml

Kritizují postup armády na Ukrajině, její velení, ministerstvo obrany a někteří i samotný Kreml. Rok po zahájení invaze působí v Rusku nová nesystémová opozice, která válku odsuzuje z opačné strany. Armáda v jejich očích nejedná dostatečně tvrdě, neváhali by použít taktické jaderné zbraně, vyvražďovali by masově civilisty a ústupky na bojišti mají za zradu.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
DN

D66a48n 40N70o73v85á15k

16. 3. 2023 6:42

Čili tihle kluci budou hlavní cíle amerických tajných služeb. Jejich zmizení v Rusku nevyvolá třetí světovou, takže bych si i vsadil že se o nich do roka neví kde jsou.

0 0
možnosti
Foto

Takze to tam funguje stejne jako tady

0 2
možnosti
PM

Jestřábi se vyskytují všude.��Je to globálně rozšířený druh.

0 0
možnosti
Foto

Takže alternatíva k fašizmu je nacizmus. Rusko hnať k rozpadu. Musíme myslieť aj na koloniálne národy.

2 4
možnosti
PA

Nevim, proc se zapadni tajne sluzby o tyto agresivni ruske retory nepostaraji, tito lide jiste nemaji temer zadne kryti na rozdil od Putina a kdyz by proste zmizeli, tak jelikoz nemaji zadnou oficialni funkci, tak by to Rusko nemohla brat jako nejaky utok na jejich stat.

1 1
možnosti
Foto

Jaký je vztah těchto "jestřábů" k Vladimíru Putinovi? Jsou jím trpěni nebo dokonce podporováni? Nebo jsou to jen loutky Putina?

Své opravdové odpůrce neváhal zlikvidovat. Vztah této "opozice" a Putina by mohli novináři zjistit.

9 0
možnosti
JK

Řekl bych, že Putinovi to spíše vyhovuje. Může vystupovat jako ten "umírněný". No a až přijde čas, zbaví se jich.

3 0
možnosti
JM

Je cílem ruské propagandy, portrétovat na západě Putina jako toho racionálního a rozumného a lidi kolem něj jako šílence, které Putin drží na uzdě. Legitimizuje tím na západě svoji pozici.

19 2
možnosti
Foto

myslím, že naše legitimizování nebo nelegitimizování má pramalý vliv, kdo v Rusku vládne...

0 0
možnosti
TK

T23o37m26a85s 65K12i37n38c34l

15. 3. 2023 17:43

Když si člověk uvědomí, že Putin a Prigožin jsou v Rusku ti hodní, tak člověka mrazí. Co čekat od státu Stalina a Lenina. Jsou schopný pobíjet se mezi sebou.

20 0
možnosti
VH

To by bylo asi nejlepší řešení.

6 0
možnosti
Foto

Nic lepšího než Putina v současném Rusku nenajdete, kdyby nedejbože nastal nějaký puč, tak se moci nechopí nějací mírumilovní demokraté a humanisté, ale skuteční militantní ultranacionalističtí šílenci. A už mi to tam sázejte!

8 8
možnosti
TH

To je zase kravina, co? On ho někdo odstraní pro to, aby převzal odpovědnost za totálně zbabranou válku a pokusil se nějakým zázrakem dobýt území, která zfalšovanými "referendy" naprosto zbrkle Rusáci prohlásili za svá. Kdo by šel do takto zpackaného podniku a dobrovolně riskoval brzkou fyzickou likvidaci? Nepochybně je tam šílenců dost, ale ti akorát hrozí a už se třesou, že až dojde na lámání chleba, tak budou vše házet na Putina. A že mají jaderné zbraně? No a co? Petraeus jasně naznačil, co by následovalo a Rusákům se tohoto varování diplomaticky dostalo i za zavřenými dveřmi.

7 2
možnosti

Kdo jsou ? Primitivní vygumovaní násilníci.

23 1
možnosti
TH

I ve svém okolí mám Čecha, který by nejraději na Ukrajinu poslal jaderné bomby. Co říct? Je to debil.

10 0
možnosti