Diskuze

Chceme vypnout a užívat si. Moskvané raději volí lhostejnost k válce

Zatímco na Ukrajině začíná šestý měsíc brutální ruské invaze, řada lidí v Moskvě před boji raději zavírá oči a snaží se žít „normální“ život. Mnozí z nich došli k závěru, že je jednodušší přidat se k hlavnímu proudu podpory či lhostejnosti k válce, neřešit nejistou budoucnost a užívat si života. Někteří však vědí, že to nejtěžší období je možná teprve čeká.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JB

Lhostejnost k této válce se jim vymstí, nebudou cestovat a žít ve středověku je jejich budoucnost

0 0
možnosti
HP

To chtít můžete, ruSSáci, ale nevím, čeho si v té vaší díře třetího světa chcete užívat? Že jednou výjimečně a slavnostně budete mít víc než jedno jídlo za den? Nebo že v Moskvě slavnostně inaugurují první splachovací záchod? ;)

0 0
možnosti
SV

Není možná - Moskvičané už si i všimi, že na ně a na jejich domovy Ukrajina neútočí??? 8-oR^ ... No, konečně - to byla ale doba!

0 0
možnosti
SV

Jenže optimismus není na místě - tento způsob trávení léta spíš napovídá, že se v Rusku opět rodí "novodobí socialističtí (komunističtí?) lidé". Vládní strana vše řeší i o všem rozhoduje. :-/

0 0
možnosti
JZ

Čo to je za necitlivú chamraď;-O. Je tých tupých zdegenerovaných opíc150 miliónov a nenájde sa tam jediný ruský “Palach”?

2 1
možnosti
GB

nasledujúca esej ruskej novinárky a spisovateľky má síce už 5 rokov, ale jej aktuálnosť berie dych. problém je, že nevidno východisko. ruSSi kráčajú v ústrety peklu https://denikreferendum.cz/clanek/33905-rusko-na-pokraji-nervoveho-zhrouceni

0 0
možnosti
KK

Jsou-li k válce lhostejní a je-li jim jedno co vedení jejich země dělá, pak si sami nezaslouží soucit s případnými následky války..

3 0
možnosti
VV

Podobný přístup zastává Maďarsko, Maďaři a Orbán.

2 1
možnosti
VV

Rusové si zadělávají na domácí terorismus, stejně, jako se to stalo třeba v Severním Irsku.

Britové byli vůči tomu taky apatičtí, - do doby, než jim vyhodili do povětří hotel, kde spala Maggie Thatcher s půlkou vlády.

1 1
možnosti
VV

Zjevně bude potřeba tu válku pro Rusko a Rusy udělat relevantnější.

1 0
možnosti
MK

Takový normální život nácků a jejich fanklubu.

Děti z Ukrajiny by taky rády žily normální život, místo shánění protéz. Hanba vám, rusáci.

4 0
možnosti