Diskuze

Británie schvaluje útoky v Rusku. Náš věčný nepřítel, soptí Medveděv

Místopředseda Rady bezpečnosti Ruské federace Dmitrij Medveděv označil Británii za „věčného nepřítele“ Ruska. Její činitelé jsou podle něj legitimním vojenským cílem. Bývalý ruský prezident a premiér tak reagoval na slova britského ministra zahraničí Jamese Cleverlyho, že Ukrajina má právo útočit na ruském území.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Tenhle ožralej šupák se bude ohánět Haagskými úmluvami a Ženevskou konvencí? Chucpe!

1 1
možnosti
PB

P41e35t23r 64B59e27r21a73n

2. 6. 2023 20:23

Putinova tasemníčka zase pustila další dílek.

0 1
možnosti
Foto

Jeste par let to byla Putinova onuce, ted je to nejdrsnejsi rusky kasparek. Rusove dostavaji pres drzku na dvorku souseda, pres ktery za rok a ctvrt nebyli schopni prejit, a ten sasek vyhrozuje mestu za sedmero horami a sedmero rekami.

2 1
možnosti
MN

Tak Británia dycynky ,nie ľudia , ale tí ktorí majú peniaze , vytvárali a ako vidno vyrábajú vojny a konflikty . Samozrejme najprv mediálna vojna ( rusa je možné zabiť a páchať genocídu ) no naopak a na inom území to neplatí . Potom nastúpi ozbrojený konflikt a napokon prídu s pomocou a ako inak s úverom na obnovu krajiny . Na Rusov to už skúšajú od napoleona cez bolsevikov konkrétne bielogvardejcov cez Hitlera až kokeša . Kradnúť drancovat ničiť pre vlastné blaho v Tom sú dobrí .

2 1
možnosti
PM

V 11:20 takhle pod obraz?

3 1
možnosti
JD

Spojenectví s Ruskem se nevyplácí .....

3 0
možnosti
KK

Britské cíle rozhodně nejsou legitimní cíle pro ruskou armádu, která nelegitimně a bez legálního důvodu napadla Ukrajinu.

2 0
možnosti
VI

Nepřátelství V.Britanie k Rusku není nic nového pod sluncem. Je přece známo,že na popud Churchila bez vědomí Roosevelta proběhlo 15.01. 1944 jednání mezo velitelem SIA Dallasem a plukovníkem generanmího štábu Wermachtu v Ženevě jednání o možnosti o uzavření separátního míru mezi USA a Německem.Fotografii z tohoto jednání předložil Stalin Rooseveltovi na Jaltské konferenci v únoru 45 s otázkou kdo je vlastně nepřítel Ruska.

1 9
možnosti
PM

Ty se v prvé řadě nauč psát česky, než se začneš k něčemu vyjadřovat.

5 2
možnosti
JJ

Věčný nepřítel to není. Například v WWI a WWI to byl spojenec.

Ale pravdou je, že války, ve kterých byla GB protivníkem Ruska, Rusko prohrálo.

2 0
možnosti

A co krymská válja? Rusko porazilo Osmany, ale stálo ho to dost sil a tu ho napadla právě Anglie s Francií, znovu se přidali Osmani a nějaké italské království si chtělo taky něco urvat. A s prvními dvěma máme své nedobré zkušenosti z Mnichova! Pravdou je, že duo USA a ocásek Anglie byly skiro u všech válek po té světové. A anglická SAS hned po ní rozpoutala tu studenou...

0 1
možnosti
JF

J88a49n 38F52o65j77t76í26k

2. 6. 2023 7:28

Váš věčný nepřítel je inteligence, tupoume rusácký!

9 0
možnosti
VB

O jaké válce to mluví? Jedná se přece o speciální vojenskou operaci a ne válku, Rusko žádnou válku nevede.

Tady jim pošlete nějaký dárek :

https://www.zbraneproukrajinu.cz/

8 0
možnosti