Diskuze

Carlson za rozhovor s Putinem čelí kritice médií. Zuří i ruští emigranti

Bývalý moderátor televizní stanice Fox News Tucker Carlson čelí ostré kritice médií za rozhovor, který vedl s ruským prezidentem Vladimirem Putinem. Rozporují jeho tvrzení, že o interview s šéfem Kremlu nikdo ze západních novinářů neprojevil zájem. Rozhořčení vyvolal Carlson také mezi ruskými exulanty.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
BT

Novináři Carlsona kritizují a sami taky chtěli dělat s Putinem rozhovor. Trochu zvláštní, ne?

1 1
možnosti
MU

V clanku zaznel nazor, ze Carlson neni novinar. To je tvrzeni, s kterym nesouhlasim. Podle mne novinarem je, i kdyz ho nezamestnavaji nejake noviny nebo TV stanice atp.

Jinak, za mne je ten jeho rozhovor humus.

2 0
možnosti
IS

Podstatou debaty je, že i diktátor má právo být vyslyšen, svoboda projevu funguje oběma směry. Bohužel progresivní myšlení toto právo omezuje, buď s tím souhlasíme, nebo nic. Putin se ukázal jako člověk s rozhledem, kterému to myslí i bez papírků a kartiček, který je schopen jasně formulovat své myšlenky, čímž dokázal, že metálně je fit. Je v pořádku, že umožnil dvouhodinový rozhovor a neodmítl odpověď na žádnou otázku. Většina nebude samozřejmě se mnou souhlasit, ale proto zde nekomentuji. Podstata je, že každý má mít možnost svobodně a veřejně říci svůj názor a zároveň ho obhájit. Je na posluchačích aby si svobodně a bez jakýchkoliv omezení udělali svůj názor. Pro Carlsona plus za snahu ukázat Putina jak ho většina světa nezná.

1 5
možnosti
PV

to si dovolil moc. Přece smíme poslouchat jen rozhovory těch "správných" lidí se "správnými" novináři.

2 6
možnosti
MU

At si mluvi s kym chce, ale davat prostor putinovi je hnus.

3 3
možnosti
Foto

Jen další ruská šlapka. Rusko není druhá strana konfliktu, Rusko je agresor, jehož špinavé nohy chodí po zemi, kde nemají co dělat

8 4
možnosti
JN

Mně nebude nikdo vnucovat, co si mám myslet a jak mám jednat a je jedno, zda jde o kremelského, bruselského či jiného "bolševika".

3 1
možnosti
MU

Agresorem je rusko, to je objektivni fakt. Ani kdyby Ukrajina uzavrela smlouvu na tema "vstupujeme do NATO a na svem uzemi budeme mit americke zakladny a jaderna sila", ani pak by nemeli pravo na Ukrajinu vpadnout. Vpadli tam proste proto, ze se chtel putin ukazat pred svymi rusaky jako big boss.

At si myslite co chcete, tohle nezmenite.

3 0
možnosti
DK

Novinářská krysa, nic jineho....

4 5
možnosti
BJ

Carlson tvrde ale korektne. Bravo! Tomu se rika nezavisla zurnalistika! Je jasny, ze se to nebude liberalnim zabednencum zamlouvat! Protoze pravda boli, a musi byt podle nich, potirana a umlcovana! Bravo Tucker Carlson!

8 6
možnosti
Foto

Tak určitě... Propagandistu nazývat nezávislým žurnalistou

5 4
možnosti
IS

Doufám, že všichni ti, kteří tak vydatně kritizují jsou schopni poslouchat 2 hodiny a porozumět každému slovu, který tlumočník tlumočí a Carslon komentuje.

3 3
možnosti
PN

P27e27t45r 11N36o73v65á54k

9. 2. 2024 7:29

Joseph Goebbels je zřejmě velkým příkladem a vzorem pro Vladimíra Putina.

1 0
možnosti
JK

Vyvolal zuřivost a rozhořčení svobodou slova .

7 7
možnosti
PN

P62e79t33r 14N26o19v27á11k

9. 2. 2024 7:31

Svoboda slova neznamená svobodné popírání pravidel mezinárodních vztahů

3 2
možnosti
VS

Z článku vyplývá, ze ostatní novináři Carlosonovi jen závidí, že jemu to vyšlo

8 5
možnosti
PN

P69e87t16r 79N74o90v82á56k

9. 2. 2024 5:23

Z článku vyplývá, že Carlson nekriticky papouškuje Putinovy lži.

8 7
možnosti