Diskuze

VIDEO: Před ohnivým peklem je zachránilo moře, domovy jim hořely před očima

Přes osmdesát obětí si na začátku týdne vyžádaly rozsáhlé požáry v Řecku. Těm šťastnějším se podařilo ohnivému infernu uniknout úprkem do moře. Ani tam ovšem nebyli zcela v bezpečí, jak ukázaly natočené záběry jedné ze svědkyň hrůzných událostí u pláže v Mati, kde byly ztráty na životech nejvyšší.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
ZD

To je přesně ono, sucho na troud a jeden tydýt si musí nutně honem udělat ohníček, aby spálil jeden stromek, protože by to ještě nějakou dobu nevydrželo. Lidská hloupost až do nebe volající

2 0
možnosti
PH

Žena v Řecku natočila útěk lidí před požárem do moře - a já vidím video jak stojí lidé v moři. To by asi nebyl tak dramatický titulek..

1 1
možnosti
TR

Nechci tu nějak zlehčovat, ale asi to nebylo tak hrozné, když si při tom stíhali hrát s telefonem a natáčet videa...

0 2
možnosti
MV

Obvykle mám černý humor rád, ale když mi v takovém videu naskočí reklama "topte ještě výhodněji" na nějaké dřevěné brikety, tak mi to moc k smíchu není :-/ Nemohly by kompetentní osoby u podobných článků nějakým způsobem kontrolovat a korigovat téma reklam? Nebo je k tragickým záležitostem vůbec nedávat?

2 0
možnosti

taky je dobrý "iiiiijjjááááááá tooo jeee mmmmaaasaaakrrrrrr!!!!" cen (alza příšerka)

0 0
možnosti
DK

Je v celku známo, že u požáru není až tak problém oheň jako takový, ale hlavně kouř, který Vás udusí a pošle do bezvědomí a po té uhoříte, tedy ve většině případů.

4 0
možnosti
JS

J30a78n 29S43t26e82h29l46i43k

29. 7. 2018 18:55

Když tady byl článek o požáru v kalifornii , tak diskutující cosi tvrdily o dřevěných domech . I když tady mají zděné domy , tak to moc nepomohlo.

0 0
možnosti
PM
JH

Kdo ty požáry vlastně způsobil? Už je v tom zase politika? Řecké úřady hovořily o odůvodněném podezření na žhářství. Těm mrtvým již nepomůže nikdo, ale teď se to zase obrací. Naopak se hovoří, kterak hrdinní Pákistánci zachraňovali nebohé Řeky. Začíná v tom být obvyklý, eurounijní ........

0 8
možnosti
PB

P96e51t48r 79B23á13č84a

29. 7. 2018 13:34

Proc psat pred ohnem je zachranilo more, kdyz muzu psat trapny bulvarni zvasty ze jo.

0 0
možnosti
JB

Jak by to vypadalo u nás, kde žádné moře není ....Nějaké bezpečnostní hasící systémy neměli nikde, ani v restauracích, obchodech, hotelích ?

0 0
možnosti
PN

P48e56t26r 64N78ě18m55e25c

29. 7. 2018 13:35

K čemu by byly platné? Představte si, že si na talíři naberete bramboru a dáte si ji do pusy. Takhle ten okolní požár smlsne i to, co nehoří. Požární systémy v budovách jsou jen na požáry v těch budovách.

6 0
možnosti