Diskuze

Potrkaní, podupaní, mrtví. V Alpách přibývá útoků krav na turisty

Nepřibližujte se k volně se pasoucím krávám a psy si držte hodně nakrátko, vyzývají turisty v Alpách varovné cedule. Útoků podrážděného skotu v posledních letech totiž přibývá. Od začátku letošního června zaznamenala média nejméně devět incidentů, píše list The Washington Post.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PH

P85e87t17r 52H59a10h40n

18. 8. 2020 6:08

Kdyby tam turisti nelezli, tak by se jim nic nestalo, pozemky jsou soukromé a oni tam jen otravují!

3 0
možnosti
ID

A neni neco ve vode? Svet je cim dal vic agresivni. Nejdriv lidi, ted i kravy. :)

0 0
možnosti
JJ

To není jenom v Alpách. Když jdu po pastvině, tak merkuju krávy a odhaduju, já dlouho mi potrvá úprk k elektrickému ohradníku. A když se kráva nebo býk ke mně otočí čelem, zkloní hlavu a hrabe kopytem, až se práší, tak se radši dekuju. Už ta váha budí respekt.

1 0
možnosti
Foto

Nejenom krávy, dcera viděla na silnici na Korsice zřejmě opuštěné krásné čuňátko, chtěla se ho ujmout. Ve chvíli, kdy se k němu přiblížila, vynořila se z houští obrovská bachyně. Ten sprint k autu by předtím jistě nedokázala.

5 0
možnosti
OU
Uživatel požádal o vymazání
2 0
možnosti
JZ

Z krávy poslušnou ovci neuděláš... mají jim dát pokoj.

3 0
možnosti
BP

Že musíte opisovat americké noviny. Nejezděte do Evropy, je to nebezpečné. Texas je lepší.

0 0
možnosti
IV

I59v54a18n 37V67l30a45c91h

17. 8. 2020 12:59

No to mě třeba překvapilo, taky jsme šli stezkou alpskou a najednou vedla přes oplocenou pastvinu plnou krav a ony si ještě myslely že snad jim jdem něco dát ... a nešlo nic s nimi udělat...tak jsme začali v davu vyskakovat a tleskat rukama a ony se nakonec lekly a utekly :D

2 0
možnosti
MP

Šel jsem se svou malou jezevčíci na Reiteralmu po stezce kolem stáda krav. V tom jsem si všiml, že se za námi vydala kráva se zřejmými úmysly. Chytil jsem Meggy do náruče a valil se schovat k lanovce. Prostě pro krávy, které mají telata jsou psi nebezpeční. Teď už to vím a tak se jim vyhnu obloukem.

1 0
možnosti
ŠK

Ve Švýcarsku se nám to přihodilo na túře s dcerou, a doprovázel nás náš jezevčík. Nebyly to krávy, ale statný černý hřebec který si usmyslel, že nám pejska zabije. Byl to doslova boj o život, stavěl se na zadní a předními nohama se snažil nás zabit. Uffffff.....

0 0
možnosti
JV

A nemůže za to Lukašenko? Je to přece kolchozník...

2 1
možnosti