Diskuze

Nekrmte Ukrajinu na náš úkor, bouří se podle Rusů „obyčejní Evropané“

Když dojde na nevoli Evropanů vůči Ukrajincům, pokud jde většinou o peníze, ruská média si toho ráda všímají, aby situaci mohla hodnotit ve prospěch Moskvy. Nejinak je tomu i v případě „války“ o dovoz ukrajinského zboží, ve kterém vidí vlastní ohrožení zejména východoevropští zemědělci.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Každopádně by mělo být "nalévání penez" do zkorumpované Ukrajiny tématem předvolebních diskusí. Tím spíše,že si ty peníze musíme sami vypůjčit a zadlužit tak svoje děti a vnuky.

2 4
možnosti
JS

Stepní propaganda baví.

3 0
možnosti
VP

Dyť to tak je, co tady řešíte🤦‍♂️

6 2
možnosti
VP

Vy taky v nadpisech přeháníte no a?

0 0
možnosti
IS

Tak není šťastné argumentovat nemožností něco poskytnout občanům, protože je to nutné nejdříve zajistit pro Ukrajince. Jakkoliv chápu nutnost řešit problém hromadného exodu obyvatel z Ukrajiny, stejné kanály pomoci by měly být otevřené i místním v nouzi. Programy se o mnoho neprodraží a jejich přijatelnost výrazně vzroste. Pochopitelně to přinese i lepší zpětnou vazbu o jejich zneužívání, kterému se nedá zcela předejít, ale je nutné ho hlídat. To je u kanálů pouze pro cizince složité až nemožné.

3 0
možnosti
ŠŠ

Dovezené zemědelské produkty máji maitele nejen v EÚ

1 0
možnosti
Foto

Trošku se vám rozbil překladač.

11 0
možnosti
JV

Podpora cizí země nemá být na úkor vlastní země!

17 14
možnosti
JT

J94i16ř90í 45T47ů25m46a

14. 1. 2024 22:13

To si mysleli chcimíři Daladier s Chamberlainem v Mnichově taky. Dovede si představit, že by tam byl ten válečný štváč Churchill? Ten by třeba i ty Brity zadlužil

14 7
možnosti
Foto

Bohužel, soudruzi z Ruska se mýlí (respektive lžou, jako vždy), Evropa pro Ukrajinu stále dělá strašně málo, v podstatě nikdo z nás zatím nemusel ani vystoupit ze své komfortní zóny, nebo cokoliv obětovat (tím samozřejmě nemyslím borce, kteří od začátku dobrovolně pomáhají třeba i na místě). Přitom by stačilo ukrojit si třeba jen dvě procenta z HDP a Ukraina dostane dostatek zbraní a materiálu, Evropa se vyzbrojí a Rusko ekonomicky padne.

11 20
možnosti

Ale o tom článek není.

3 0
možnosti
JZ

J33a93n 23Z96e48m57a49n

14. 1. 2024 21:13

Jj, paní Šiler, Bureš, Okamůra a desítky dalších našich vlastenců, Fico a spol., Orby a spol. u sousedů, jsou v Rusku za celebrity...

Copak, jen tak mimochodem, dělá pan Šródr?

Děkujeme... posíláme klíčenku...odejděte.

14 9
možnosti
JV

Tak v tomhle zrovna rusové nelžou. Spoustě lidí vadí nesmyslná podpora ukrajinských migrantů a posílání peněz Ukrajině na úkor vlastních občanů, kteří musí platit válku a GreenDeal ve jménu demokracie a ekoterorismu.

21 24
možnosti
JT

J27i13ř77í 83T66ů42m25a

14. 1. 2024 21:12

Ještě, že jíme křečky a ne veverky

16 6
možnosti
Foto

Já bych si přál, aby Evropa nekrmila Rusko. Svého jediného, potencionalniho kata.

20 8
možnosti