Diskuze

Prezidentské volby v Polsku se kvůli koronaviru v neděli neuskuteční

Prezidentské volby v Polsku, které se měly podle původních plánů konat tuto neděli, se kvůli obavám z šíření koronaviru odkládají na pozdější termín. Ve středu večer se na tom dohodl předseda polské vládnoucí strany Právo a spravedlnost Jaroslaw Kaczyński se šéfem menšího koaličního uskupení Dohoda Jaroslawem Gowinem.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JD

V té dnešní, velmi složité době, se dost těžko hledají alternativní řešení za běžně fungující společenské pochody a normy . Obzvláště v zemích, které patří do skupiny států vyznávajících euroatlantické hodnoty.

0 0
možnosti
JN

Já se divím, že je prostě neodloží o půl roku, to by podle mě bylo nejjednodušší.

0 0
možnosti
OS

Asi nechtějí riskovat, že narazí u příslušného soudu na nějakého formalistického hnidopicha, který - podobně jako u nás - vysvětlí občanům, že je jejich právo volit nadřazeno jejich právu na život.

2 3
možnosti
WZ

Prezident Duda a jeho demagogická strana PIS pouze zesměšňují Polsko v kraju a na svete. Udělali z nás kolonii a pacholka a otroka USA. Je to ztráta času číst o prezidentských volbách v Polsku protoze nemamy ani prezydenta ani vlady ani parlamentu polskeho.Obvykly otrok USA bez prava do svojiho nazoru.

1 5
možnosti
MK

Těžko říct. Je lepší být otrokem demokratických USA nebo socialistického Bruselu? Slováci s genderovou a promuslimskou aktivistkou v prezidentském úřadě by mohli vyprávět...

2 2
možnosti