Diskuze

Německo chce z EU vytvořit čtvrtou říši, řekl polský vicepremiér Kaczyński

Polský vicepremiér a vůdce vládní strany Právo a Spravedlnost Jarosław Kaczyński obvinil novou německou vládu, že se pokouší přeměnit Evropskou unii na „německou čtvrtou říši“. Vztahy mezi Varšavou a Bruselem jsou mimořádně napjaté kvůli sporu o polské soudy.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
KH

K19a39r27e17l 43H52a10r94t41l

29. 12. 2021 15:02

Pčonky zrovna moc dvakrát nemusím, národ handlířů. Ale na druhou stranu jim v této problematice fandím. Kdyby se u nich ledy pohly, mohlo by to mít i u nás vliv. My bychom se samy nikdy ke změně nedostali. Tak to bylo i v nedávné minulosti. Všude kolem to spadlo, a až u nás jako poslední.

1 0
možnosti
AK

Má pravdu. He to Eurohujeři nechtějí vidět. Němci vždy chtěli ovládat druhé.

1 0
možnosti
Foto

Tak hlavně že jejich peníze nám nesmrdí, vezeme se a výstup je sebevražda. Polská politika je podobně vyčůraná jako ta naše jen na druhou...

1 0
možnosti
Foto

Německo je spíš na cestě se úplně rozpustit v nejrůznějších eko-gender-humanistických omylech.

V této chvíli má pětinu cizinců, ale i značná část papírových Němců nepochází z Německa. Problém bude spíš v konfliktu různých kultur. Křesťanští migranti představují jenom menší část problému.

Kaczyňski zůstává na pozicích dávno už překonaných, do jisté míry podobných i Putinovi.

Je to následek velmi dlouhých okupací polských území, stálého přesouvání hranic a kulturní odlišnosti polského katolictví od pravoslaví i luteránství.

1 0
možnosti
VS

Zda se, ze kazdy kdo eventuelne bojuje za svuj narod a zvyky je timto portalem oznacen za ultra nacionalistu a ultra pravicaka. Informacni uroven zdejsich pisalku je naprosto priserna.

3 1
možnosti
Foto

EU je třeba vrátit na původní cestu:

jednotná Evropa všech národů a krajin.

Jakmile se začnou likvidovat národní státy, je původní myšlenka deformovaná.

Každý národ potřebuje už z definice i vlastní území, což byrokratická EU v Bruseli nemůže mít. Přetvořit EU v jeden stát tudíž vyžaduje, zrušit ty menší národní státy a obrat je o svoji životní podstatu.

Zde nezbývá, než se postavit společně těm byrokratům v cestu.

0 0
možnosti
Foto

Ná bych vyloučil z EU Němce bo všechno zlo už sto let pochází z Německa!

2 1
možnosti
Foto

P62e25t34r 43B73a54u40m34a32n

26. 12. 2021 10:17

Konečně někdo z vládnoucích činitelů řekl nahlas co si všichni už dávno myslíme! Jen bych to trochu poopravil, Německo čtvrtou říši netvoří - EU nacistická čtvrtá říše už je dávno!!

7 5
možnosti
JD

V čem je nacistická?

1 2
možnosti
MC

Poláci se Němců nebojí jak my. Čeští politici jsou schopni Poseltovi umožnit sjezd v České republice. Jestli zruší Benešovi dekrety tak Němci Česko doslova sežerou. Poláci R^

8 0
možnosti
JD

Neřekl bych. Poláci mají obavu, aby se v SRN nedostala skupina politiků, kteří začnou pracovat na revizi hranic na Odře a Nise.

0 0
možnosti
MZ

KACZYNSKI má svatou pravdu.. Kdo ty německé tendence nevidí, nechce vidět a popírá, je podle všech platných zákonů zatím suverenních států vlastizrádce.

9 1
možnosti
VM

Kaczyński chce mít z Polska klerofašistickej stát. To téma je mu prostě blízký.

2 14
možnosti
PK

P84a41v43e21l 21K72ř12í89ž

26. 12. 2021 9:00

Současné nadužívání slova fašismus by mělo být trestné. Zásadně se tím totiž snižuje jeho skutečný obsah a vede to ke zlehčování toho co fašismus ve skutečnosti představuje.

9 1
možnosti
LJ

Německo stvořil euro,které je pro ni výhodné, Německo stvořilo energetickou burzu,kde se obchoduje naše levná elektřina a zpět ji nám prodává draze, plyn nakupuje levně od Rusů, nám ji přeprodava 5x dráž, Německo vymyslelo emisní povolenky, v USA důchodové fondy na tom profituji např., Německo prosadilo liberální obchod s energiemi viz Bohemia energy jak to dopadlo. Je čas přehodnotit 4.říši.

7 2
možnosti
JD

Němci dokázali nemožné. Vypořádali se s nacismem a ze země, která byla v troskách dokázali během 3/4 století vybudovat největší evropskou ekonomickou velmoc.

2 1
možnosti