Diskuze

VIDEO: Zlatý retrívr zachránil tonoucího jelena, stal se hrdinou internetu

Zlatý retrívr Storm zachránil mládě jelena před utopením. Vše se odehrálo poblíž města Port Jefferson na severu Long Islandu. Pes skočil do vody, uchopil mládě za krk a připlaval s ním ke břehu. Video, které na Facebooku zveřejnil majitel psa, od neděle vidělo více než pět milionů lidí.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
OU
Uživatel požádal o vymazání
0 0
možnosti
VK

Pro světaznalé redaktory iDnes: Mládě jelena = kolouch

:-) :-)

2 0
možnosti
VK

Pro redaktory iDNES: Mládě jelena =KOLOUCH

:-) :-)

0 0
možnosti
AB

To si děláte srandu? To se lže v zájmu výdělku z reklam? Nechtěl nikoho zachránit, ale pouze plnil příkaz pána, který ho instruuje, aby ho aportoval. A konečně když ho vytáhl na břeh, tak kolouch chtěl utíkat, ale pes mu to nedovolil a srazil ho k zemi. Takhle se nechová záchranář ale lovec, který si chce pohrát s kořistí. Rv

11 2
možnosti
PN

a tys cekal psal s trojmistnym IQ a ted ti zkazilo den to, zes zjistil, ze jsi stejne blbej, co?

0 5
možnosti
MV

mám křížence labradora s ovčákem a ten když vidí srnku tak je schopný trhat asfalt,na druhou stranu nikdy jsme nepotkali ohrožené zvíře a tam by mohl mít jiný instinkt kdo ví

0 0
možnosti
MV

pro upřesnění černýho labradora

0 0
možnosti
PL

Tady je zase znalců psů a je to to jeden kynolog vedle druhého.;-DPes je sice zhýčkaný mazel a v přírodě by přežil hodně krátkou dobu, ale může všechny ujistit že i ten největší mazel umí používat zuby a ví na co je má, a umí s těmi zuby zabít velice jednoduše a efektně. Sousedovic slepice stejně jako nebohá kočka která se zatoulala do mazlíkova teritoria to poznaly na vlastní kosti.

5 3
možnosti

R^ ano, zlaťáci jsou vyhlášení trhači... ;-D

3 1
možnosti
VL

Tak ten je fakt zlatej :-D

6 0
možnosti
MM

M44i71c42h57a13l 64M68a97l87ý

20. 7. 2017 14:48

A ten podkožní emfyzém mohli taky přeložit...

3 0
možnosti
Foto

Chytání a chňapání za krk. Spíše to vypadá jako instinkt lovce, než záchranáře.

9 13
možnosti
MM

Kdyz kocka potrebuje prenest kotata, chytne je za krk, kdyz pes potrebuje prenest stenata, chytne je za krk. Kdyz kralik se transportuje, prenasi se zase za krk. Mozna uz vidite tu analogii, kdy to fakt neni instinkt lovce, ale bezny zpusob, jak to tyhle zvirata delaji, chytnout za volnou kuzi vzadu na krku, a odtahnou, ta kuze je dost volna a mlade ma instinktivni tendenci se uvolnit. :)

17 0
možnosti
AS

Typický domácí zvýčkaný pes. Něco jakoby uloví a pak neví co s tím dál a jak to zabít.

3 19
možnosti

;-D Ale no, neberte nam iluzie. Ale pripomenulo mi to macku mojej kamaratky, ktora ulovila vonku mys a polomrtvu ju vypustila v dome.

1 0
možnosti