Diskuze

Ruské hvězdy se kají za nahou party. Rapera za ponožku na penisu zavřeli

Nahý večírek celebrit, který se uskutečnil před týdnem v Moskvě, dál hýbe ruskou společností. Úřady i občané jsou rozezleni kvůli tomu, že veřejně známé osobnosti v době války propagovaly skupinu LGBT a údajně znevažovaly životy ruských vojáků položené ve válce s Ukrajinou. Raper, který měl na penisu navlečenou ponožku, byl proto zatčen. Ostatní celebrity mají zaplatit miliony za morální utrpení.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
HK

slušná výbava ten raper

0 0
možnosti
RV

Holá řiť je tradiční ruský oděv.

3 1
možnosti
JS

Je vidět, že z logiky si v Rusku nedělají moc těžkou hlavu - jak můžou říct: "finance půjdou do státního fondu na podporu válečných veteránů bojujících na Ukrajině", když přece podle nich na Ukrajině žádná válka není - a kde není válka, nemůžou vzniknout žádní "váleční veteráni", v jejich případě by se to tedy asi mělo jmenovat "státní fond pro oběti pracovních úrazů"

3 0
možnosti
LT

tohle vypada skoro jako z prohnileho zapadu

3 0
možnosti

Na nahotu má Rus uniformu, a pokud to neví, tak selhala občanská výchova.

1 0
možnosti
JK

Hm. Ta miliarda "za utrpení" by měla připadnout komu ? Putinovi, vojákům na frontě, nebo pozůstalým po těch, co zbytečně padli kvůli těm pitomcům z Kremlu ?

1 0
možnosti
Foto

Pořádali soukromý večírek, ale dali to na síť, aby se prezentovali. Což se jim povedlo. Asi si byli jisti n kranflecích.

1 0
možnosti
PV

P89e32t19r 50V21e42p34r66e87k

29. 12. 2023 8:23

Že dělají krávoviny je jejich věc, mimo Rusko to není zas tak jiné. Problém je ten, že Rusko vede agresivní válku. A kvůli politikům, kteří upevňují totalitní režim se na běžné Rusy, kteří mlčí a válku nepodporují mnozí pohlížejí také jako na zločince.

5 0
možnosti
MK

M91i83l51a74n 51K69a61s36a75l

29. 12. 2023 8:13

A za co ho zavřeli, na soukromém večírku? No jo, země neomezených možností.

4 0
možnosti
DN

Je "problém" ta party jako taková nebo reakce ruských úřadů na ni?

0 1
možnosti