Diskuze

V USA začnou očkovat děti od 12 let. Pfizer čeká na poslední razítko

Americký Úřad pro kontrolu potravin a léčiv schválil vakcínu proti covidu-19 od firem Pfizer a BioNTech pro i děti od 12 do 15 let. Snížit věkovou hranici pro použití americko-německé vakcíny ze 16 na 12 let se minulý týden jako jedna z prvních zemí na světě rozhodla Kanada.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

P29e24t38r 61K32l45e36i61n

11. 5. 2021 15:27

Jen před šesti týdny riskovalo San Marino, že se stane poslední zemí v Evropě, která začne očkovat své obyvatele. Počítalo se s dohodou s Itálií o poskytnutí vakcín, ale nikdy se neuskutečnily. S rostoucím napětím a hrozícími lékaři, že přestanou pracovat, se zoufalá vláda obrátila na Rusko a našla vřelé objetí.

0 0
možnosti

A77l50e15š 76H50l69a67v88s46a

11. 5. 2021 12:08

Začal závod o to, kdo na tom víc vydělá. Pořád je to experimentální vakcína, kterou řada lidí odmítá. Ale to se tady nedočteme.

2 1
možnosti

Je to totiž tajné. Ale zasvěcenci vědí své ;-D;-D;-D

2 0
možnosti

Fajn, a mladší děti co? Stále diskriminace?

0 3
možnosti

Nechce se mi to hledat, ale pro mladsi deti probihaji klinicke testy, takze se ocekava schvaleni nad 4 roky (jestli se dobre pamatuju) za par mesicu.

1 0
možnosti

Libí se mi, jak se odpírači snaží usilovně všechny okolo sebe přesvědčit, že jejich rozhodnutí neočkovat se, je správné :-)

8 4
možnosti

Slovo "odpirac" se v dnešní době stalo vulgárním symbolem a donucovacim prostředkem, který má v lidech vyvolat pocit viny z odlišnosti a důsledku se raději zařadit do davu a přijmout něco, co vůbec nechcete.

Odpirac je vlastně každý, který třeba odmítá "výhodné" změny energii, nákupy přes telefon nabízených všech moznych výhod atd.

5 5
možnosti

To je jasný. Prostá ekonomika. Chybí poptávka. Musí rozšířit klientelu. Do dvou, tří měsíců schválí 0+ .......

4 1
možnosti

Tak to je jasný že chtějí aby mohli normálně fungovat a ekonomika se rozjela.

Tady to snad nechceme? Vám se ty lockdowny, omezení, přetížené nemocnice, celý tenhle marasmus snad líbí?

3 0
možnosti

Vakcína byla dosud ve Spojených státech k dispozici pro NOUZOVÉ použití jen pro osoby starší 16 let.

Zdroj: https://www.idnes.cz/zpravy/zahranicni/ockovani-proti-covidu-vakcina-pfizer-biontech.A210511_064354_zahranicni_wass

Ovšem článek (a titulek zejména) se tváří jakoby ta vakcína měla být DEIFNITIVNĚ schválena pro BĚŽNÉ používání

5 1
možnosti

A z toho plyne přesně co?

2 0
možnosti

V tomhle má výhodu AZ a Sputnik, přeci jenom už jsou alespoň trochu otestované, existují vektorové vakcíny pro akvarijní rybičky, koně a fretky. Tak trochu víme jak se chovají :-)

1 1
možnosti

Pardon, ne fretky, ale kočky, tam měly být. Fretky po očkování vektorovou vakcínou umírali mnohem více, než na samotné onemocnění :-/

1 0
možnosti

Očkovat děti experimentálním mRNA preparátem je fakt zvěrstvo 8-o

12 8
možnosti
Foto

Paní doktorko....prosím Vás vysvětlete nám proč? :D

7 2
možnosti

Říkám si, jestli je to stále nás vzor, tento tzv. vyspělý svět, kde stredobodem všeho je zisk a úspěch za každou cenu, spojen s rozvratem všech tradičních hodnot. Jistě má smysl očkovat seniory, rizikové a všechny, kteří chtějí a cítí se ohroženi, ale aplikovat dlouhodobě neotestovanou vakcínu do mladé populace, kde v drtive většině je prubeh bezpriznakovy či mírný, vyvolává opravdu mnoho etických i morálních otázek.

12 6
možnosti

několik dní po očkování si nemyslím, že je to taková packa....člověk cítí, že to organismus stejně zatěžuje a u některých ne úplně málo

3 8
možnosti

Očkování nedostáváte proto, abyste se po něm cítil skvěle, ale abyste se necítil mnohem hůř, až se setkáte s covidem.

8 0
možnosti