Diskuze

Vzpoura. Část Salviniho strany podpořila očkovací pasy pro zaměstnance

Vůdce italské euroskeptické a protiimigrační Ligy Matteo Salvini se pokouší získat hlasy odpůrců očkování. Čelí ovšem vzpouře části své vlastní strany, jejíž členové podporují vládní opatření, aby se všichni zaměstnanci se prokazovali takzvaným zeleným pasem – tedy osvědčením, že jsou očkování, prodělali covid nebo mají negativní test.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Itálie má naočkováno 77,7% očkovatelné populace, Lombardie, například, 81,4%. S GreenPassem a eventuálním povinným očkováním souhlasí, podle průzkumů, kolem 80% obyvatel. Není tedy divu, že se na to tlačí. Navíc, jak nám sdělil premiér, v italské ústavě místo pro nařízení povinného očkováni je.

A že Italové tíhnou k fašismu? Nevím, ale určitě, Ital chce žít v klidu, míru a blahobytu. Je jednodušší pořídit si potvrzení o očkování a mít klid! Navíc mají Italové fobii na mikroby a nesnáší být nemocní. Pak tu taky hraje roli slovo “vlast”. I když má každý Ital v sobě zakódovanou slušnou dávku egocentrismu, když se o něco jedná, dokážou se velmi rychle semknout a táhnout za jeden provaz. Být Italem je... oni svoji zemi milují! A když Italia zavolá...!

0 0
možnosti

koukám, že v tradiční baště fašismu, Itálii, zas vymýšlejí nový fašismus...

1 0
možnosti

V Portugalsku mají naočkovaných asi 83% populace a jsou za vodou. Zdá se, že v Lioze severu taky nejsou všichni hloupí.

6 2
možnosti

A co je to za vodou? Přestanou testovat a covidovou virózu již nebudou nazývat covidem, hospitalizovaní již budou mí případně bezejmenný zápal plic ap.?:-)

2 0
možnosti

Zajímavé, jak antivaxeři berou za úplnou samozřejmost, že jim patří veškerá práva, kterými společnost disponuje, ovšem odpovědnost a solidarita plus povinnosti k té společnosti jsou najednou u nich nulové.

5 10
možnosti

Počůvajte Vaněk, a kdo je podle Vás ten antivaxer?

2 5
možnosti

Antivaxeři nic nemusí, - mohou si postavit hlavu a zůstat doma.

4 7
možnosti

Njn, Salvini je takový český paradox - jakožto hlavní propagátor migrantskych kvót nám chtěl poslat tisíce migrantů, ale přesto je modlou českých "migrantobijcu"

3 1
možnosti

Na druhou stranu jen administrativními opatřeními snížil migraci na minimum a ukázal že to jde. Jeho postoj ke kvótám je pochopitelný, jelikož se těch lidí chce zbavit. Narozdíl od ostatních, ale hlavně chce aby nepřišli a nebojí se jim v tom bránit.

0 0
možnosti

Drtivá většina lidí, kteří u nás leží v nemocnicích s covidem jsou nenaočkovaní.

6 4
možnosti

D24a39v17i59d 88N97o25v23ý

26. 9. 2021 19:30

Koukám, že Fašismus tam opět bují.

1 3
možnosti

Takže neočkovaní mají prokazovat bezinfekekčnost a očkovaní ne?:-)

8 3
možnosti

Ne. Neočkovaní nemusí přece nic. Je svoboda.

2 0
možnosti

V Lednu 2020 jsme s hrůzou sledovali jak čína zavírá lidi doma. V září 2020 jsme nechápali jejich covid passy navíc navázané na sociální skóre a to že lidé byli vyhazování z práce a zakazováno jim vycházet.

V březnu 2021 svět odsuzoval čínu za povinné očkování.

Obávám se s čím vzor světa komunistická čína přijde dál.

10 2
možnosti

Zdroj k tomu odsuzování povinného očkování? To není nic co by jsme tady neměli už dávno a nic co by nebylo na stole. I když málokdo to přiznal nahlas.

3 0
možnosti