Diskuze

Hektický život po boku prezidenta. Obamová si nepamatovala návštěvu Prahy

Manželka bývalého amerického prezidenta Baracka Obamy si nepamatuje návštěvu Prahy. Michelle Obamová to přiznala v pořadu The Late Show Stephena Colberta vysílaného stanicí CBS, kam přišla při příležitosti vydání své autobiografie Becoming.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
WZ

A kto to je Michella Obamova??....ne pametuje...ne znam....asi nikdo dulezity..zapomenout o nej....moudra ak celi Amerika...80% obcan Ameriki ne vi kde je Evropa na mapie sveta.Zdravim s Polsko sousedi..o pardon..dnes s Ostravy:):)

0 0
možnosti
JM

Hodně lidí si myslí, že jsme pupek světa. Tak asi né...

0 0
možnosti
Foto

To nevadí, taky bych si ten den raději nepamatoval. Po boku Obamy... Taková hanba...

0 0
možnosti
KH

K13a32r52e80l 19H34r32u87b18ý

3. 12. 2018 10:47

Velký politik si nepamatuje každou tvář, ale před různými schůzkami či rozhovory se připraví a důležité si připomene. Není to pouze projevem snahy získat popularitu a voličské hlasy, ale i úcty k těm, s nimiž či o nichž hovoří.

Paní Obamová si nemusí pamatovat svoji cestu do Prahy, ale pokud to takto naplno vysloví, projevuje tím neúctu až aroganci.

0 0
možnosti
JC

Konečně se našel někdo, kdo mi tu ultrapřeceňovanost Prahy potvrdil! ;-D

5 0
možnosti
JH

Nepřestává mě udivovat, kolik lidí tady přisuzuje ČR a Praze nějakou světovou výjimečnost. Prostě není možné, aby si někdo nepamatoval několikahodinovou víceméně pracovní návštěvu před devíti lety, po které navíc následovalo skoro osm let s desítkami podobných nebo významnějších akcí po celém světě. Troufám si říct, že takhle by si většina lidí nezapamatovala ani Paříž, natož Prahu.

2 3
možnosti
KH

K89a93r32e27l 15H34r64u84b97ý

3. 12. 2018 10:42

Víte, to není důsledek výjimečnosti či nevýjimečnosti Prahy, nýbrž lhostejností mocných.

2 1
možnosti

Kdy si nepamatuje, kde byla, jak si může pamatovat celý svůj život a napsat o tom knihu? To bude spíše jen syšlenina.

0 2
možnosti
JH

A proč by jako měla v jejím životě hrát nějakou roli návštěva Prahy, zvlášť když tady byla jen necelý den a ještě primárně kvůli pracovním povinnostem svého manžela?

Ale chápu, že když jsi jako kocour Mikeš, který proslul tím, že došel z Hrusic až do Mnichovic, tak ti může připadat divné, že si někdo nezapamatuje, že byl před lety na skok v Praze.

0 1
možnosti
JP

Když člověk neví ani, kde ta Praha leží, pak to bere jen jako mezipřistání cestou do Turecka. Ukázali jí hrad a židovské město, tak to muselo být někde na blízkém východě. Čert aby se v těch Čečenskách, Izrealech, Libanonech, Palestinách vyznal.

2 0
možnosti
Foto

V Africe lidé o Evropě jenom slyšeli, jaké jsou kde dávky. ČR Bohu dík nepatří k těm zemím s vysokými dávkami, takže je mimo zájem.

1 2
možnosti
KH

To by bylo křiku, kdyby si něco podobného nepamatovala paní Trumpová, to by byla arogance, snížená inteligence, návykové látky a kdo ví co ještě. Takhle to je důsledek hektického života...

8 1
možnosti
JH

Tak ještě jednou: Bylo to před devíti lety, Obamová tady byla na pár hodin a doprovázela svého manžela na náročné politické akci, u které prakticky nehrálo roli, jestli se odehrává v Praze, Vídni, Budapešti, Kardašově Řečici nebo Brně. Oproti tomu Melanie je Evropanka, její manžel je ve funkci necelé dva roky a sám má na ČR rodinné vazby, takže kdyby na tu návštěvu tak rychle zapomněla, tak by to vážně bylo s podivem.

0 0
možnosti
AE

To není hektickým životem, ale slabší pamětí, kterou mívá kde kdo

0 0
možnosti