Diskuze

Němci pořádají koronavirové večírky. Politici hrozí zákazem vycházení

Ačkoliv úřady kvůli epidemii koronaviru varují před shromažďováním většího počtu lidí, německá mládež pořádá takzvané „koronavirové večírky“, které musí rozpouštět policie. Akce, na kterých lidé podle médií společně popíjejí alkohol a grilují, mají mnohdy i více než stovku účastníků. Německo zaznamenalo rekordní nárůst případů nákazy.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Tady bezezbytku platí, co jsem o tom viru napsal před měsícem a za co mě cenzor na 14 dnů smáznul. Jediný rozdíl je v tom, že tenkrát jsem to myslel na celou populaci a nyní to platí pro Němce a ostatní moudré národy na západě.RvEURv

1 1
možnosti

..... über die Verhängung die zivilien Ausnahmezustandes vom.... atd atd. Copak to neznají?

1 0
možnosti

B33o84ř86e82k 67D51u62b

20. 3. 2020 7:01

Tak ono to byla desítka případů na území celého Německa, takže zevšeobecňovat asi není na místě, ale i těch pár případů naprosto stačí k dokonalé pohromě. Nu, uvidíme, jak si Němci povedou.

0 1
možnosti

Jasne, ze je to par desitek pripadu, ale porovnani tech cisel nakazanech za poslednich 24 hodin je troshu desive. V Poryni by timhle tempem meli stejny pocet nakazenych jako CR (na pocet obyvatel) kompletne behem dvou dnu. To uz je trochu absurdni

1 0
možnosti

Mladí jsou nepříčetní z uhlíku, ale z globálního bacilu mají prdku. Asi od nich nelze očekávat páteční mimoškolní dýchánky proti koronaviru...

7 1
možnosti

B13o86ř27e32k 86D86u23b

20. 3. 2020 7:02

Na mladé to téměř nepůsobí, bodejť by z toho legraci neměli.

0 4
možnosti

Né, ta země je prostě ztracená...

7 1
možnosti

V klidu, tyhle rebely už od soboty rozežene počasí.

2 1
možnosti

Ve středověku se tohle chování řešilo velmi efektivně. Škoda.

7 1
možnosti

B38o23ř17e71k 69D57u23b

20. 3. 2020 7:23

Křičíte jen dotud, dokud by nepřišlo s trestem na vás. každý by trestal ty druhé a co nejtvrději, co ty vaše zlodějny? A nezačněte mi tady teď tvrdit, jak jste zrovinka vy specielně nikdy nic nešlohnul, prosím vás, ano? Nechte na hlavě, podívejte se do zrcadla a buďte zticha. Mně zrcadlo prospívá neuvěřitelně. Všem doporučuju, když se vám nedaří a něco se podělá atd, tam hledat viníka. Spolehlivě ho na tam najdete. Hromada věcí se pak řeší velmi snadno.

1 6
možnosti

Jeden by si myslel, že v dobe internetovej sú ľudia schopní poučiť sa z toho, čo sa deje len niekoľko sto kilometrov od nich.

Trochu mám obavy, že stredná Európa sa stane relatívne bezpečným ostrovom so zvládnutou pandémiou, zatiaľ čo na Západe budú ľudia umierať ako muchy. A 30 rokov po páde železnej opony sa vytvorí presne na jej mieste nová - karanténna opona rozdeľujúca Západ a Východ.

Mám dojem, že ľuďom na Západe chýba pokora. Myslia si, že moderný svet a technika ich zachráni pred akýmkoľvek nebezpečenstvom. Skrátka, že "poručí větru, dešti".

8 1
možnosti

U nás už to některé lidi taky přestává bavit. Po nocích hulákají po venku a dělají brothel.

2 0
možnosti

B17o88ř64e45k 96D87u45b

20. 3. 2020 7:24

Dalo se to čekat.

0 1
možnosti
Foto

Starší vtip: "Svět je naruby. Němci obchodují, Židé vedou války, nejlepší golfista je černoch a nejlepší rapper je běloch."

Teď se k tomu přidává, že nejméně disciplinování lidi ve střední Evropě jsou Němci...

7 0
možnosti

A Slováci obsadili Böhmen und Mähren.

3 0
možnosti