Diskuze

Němci obžalovali nacistického dozorce za pomoc při vraždách, je mu 92

Státní zastupitelství v německém Hamburku obžalovalo 92letého muže z napomáhání k vraždám více než 5 200 lidí v někdejším nacistickém koncentračním táboře Stutthof. Informovala o tom agentura Reuters, podle které může jít o jeden z posledních procesů proti pachatelům zločinů spáchaných během nacismu.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Jen jsem nepochopil a v článku to není, jak pomáhal při těch vraždách? píchal ty injekce, nebo cpal ty vězně do komor? A nebo celou tu dobu hlídal na věži?

0 0
možnosti

Očividně se mu s tím, na čem se podílel žilo dobře a spokojeně, protože kdyby ho to vnitřně užíralo, určitě by se nedožil dokonce 92 let ani náhodou. Tihle by rozhodně neměli unikat trestu jenom kvůli svému věku, ale pěkně za katr, i když v jakých podmínkách bude on a vězni, kterým dělal dozorce se nedá vůbec srovnávat.

0 0
možnosti

Škoda že našim vrahům to prošlo - Grebeníčkovi st., Vašovi, Urválkovi a mnohým, mnohým dalším. Ale není prý větší neštěstí než štěstí hříšníka.

1 0
možnosti

Na konci války mu bylo 18. Celej život prožil úplně normálně a v 92 letech si budou hrát na to, ze přišla spravedlnost? To to ani neměli vytahovat !

1 0
možnosti

A komu to pomůže?

2 0
možnosti

češi obžalovali komunistického dozorce za pomoc při vraždách ..

.

aha vlastně to se nestane :-P

1 2
možnosti

A co? Vždyť Němci udělali to samé. Navíc jejich vrazi mají na kontě neskutečně daleko víc mrtvých a daleko víc brutálnějších zločinů než komunističtí dozorci. A ano souhlasím, že komunističtí dozorci měli být zavření až zrudnou . ;-D;-D;-D

1 0
možnosti

Němci jsou směšní celou dobu je nechávají v klidu si užívat někdy je i chrání až když už to nemá cenu tak je soudí aby vyvolali dojem jak jsou proti nacismu. Ale celá EU není nic jiného než IV. Říše.

3 0
možnosti

Celá jejich proimigrantská politika je o tom že jim Merkel namluvila, stejně jako kdysi Áda, že na ně budou cizí národy makat

1 0
možnosti