Diskuze

Německo v pozoru. Zlatý hlas z Prahy bojuje opět s rakovinou, píšou média

Věhlasný český zpěvák Karel Gott bojuje znovu s rakovinou, protože se mu vrátila leukémie, upozornil berlínský deník Morgenpost. Saská stanice MDR zveřejnila celou německou verzi sdělení, které Gott o svém zdraví napsal na Facebooku. Gottovi se věnují i v Rakousku, Polsku, Rusku a na Slovensku.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

..jen pro pořádek shormáždění umělců, známé jako Anticharta, dostalo svůj název až po revoluci....tehdy se to chápalo jako jakási formalita...a nikdo to ani nějak nevnímal...!

0 0
možnosti
LN

Ideální čas mu postavit ještě za jeho života pomník. Místo Koněva v Praze bych nechal udělat sochu našeho Zlatého hlasu.

0 0
možnosti
SB

Je to sice velice smutná věc, ale podívejme se realitě do očí:

80 let věku je prostě 80 let věku. A není podstatné, zda jde o vynikajícího zpěváka, nebo o řadového občana, kterého zná jen ten, kdo jej zná osobně, nebo dokonce o zločince.

S tím nikdo nic nenadělá.

4 0
možnosti
Foto

Porad vidim v nadhlavi napis zpravodajstvi. Zadna revue a hlavni zpravou dne je dalsi pokracovani serialu - osudy normalizacnich umelcu popove ery.

Svetoznamy umelec. Jo jasne.

0 0
možnosti
PO

P61a70v14e54l 70O13t29i98s86k

12. 9. 2019 22:18

No budete se divit, ale pan Gott je v německy mluvících zemích stále velmi populární, bydlim v Německu jeho západní části a tady jej doat uznávají.

1 0
možnosti
LH
DV

Mistr Gott, čili náš zlatý Kája prožívá teď špatné období.Přejme mu slunce v duši a brzké uzdravení.Je to sice zákeřné onemocnění,ale on je velký bojovník.Celý život nám zpíváš pro radosta a my jsme ti vdeční.Bojuj!

14 0
možnosti
OU
Uživatel požádal o vymazání
8 10
možnosti
MP

V Německu znají z Česka skutečně nejvíce Havla, Gotta a pivo.

A jsem rád, že to pivo je až na 3. místě.

7 5
možnosti
OU
Uživatel požádal o vymazání
12 1
možnosti