Diskuze

Mohamed dobývá berlínské porodnice. Patří k nejoblíbenějším jménům

Původem arabské jméno Mohamed se všemi jeho pravopisnými variantami se řadilo mezi nejoblíbenější „křestní“ jména pro chlapce narozené v roce 2018 v šesti německých spolkových zemích. V Berlíně se samostatně dokonce umístilo na první pozici, vyplývá z průzkumu Společnosti pro německý jazyk. Organizace zkoumala četnost jmen podle různých kategorií.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MS

Je to sice děsivé, ale na druhou stranu Němci mají na výběr ze stovek jmen, kdežto těmto stačí jméno jedno. Proto je tak nahoře.

0 0
možnosti
KV

K46a23m89i89l 13V37r11b76a

13. 5. 2019 15:23

Tak on už kdysi i starej Áda to pekl s muslimama proti židům..

0 0
možnosti
JK

V článku se už umístil Mohamed na 24. místo. Což je mi upřímně jedno a kdo by se s tím četl, že?

Za 20 let se dnešní mimina vyučí nebo vystudují. Ožení se a vdají nebo třeba ne. Založí rodinu. Kromě několika psychopatů budou dělat všechno proto, aby jejich děti vyrůstaly v bezpečí a šťastné.

Mezitím v zemích na východ, kde je jméno Mohamed tabu, společnost zestárla a senioři ani nespí strachem, že je někdo připraví o jejich víru. Pokud mezitím neumřou hlady nad vymetenou státní pokladnou...kterou nebude mít kdo naplnit.

1 0
možnosti
JK

J28a97k28u70b 93K96o41s

13. 5. 2019 8:00

Hezky máte tu budoucnost namalovanou. Ten článek o negramotných dětech imigrantů ve Švédsku jste četla? :-)

0 0
možnosti
VS

To je legracni titulek .

0 0
možnosti
TM

A co na to Helmuti? A typická Gertrůda na obrázku.

0 0
možnosti
Foto

Jak je možné, že si imigranti dosud více neoblíbili jména jako FRitz, Heinrich, Adolf, Hans, Wilhelm.... a podobná? ;-D

2 0
možnosti
JZ

Jako trpaslíci ..... vlezou úplně všude a hrozně rychle se množí ..... Mají, co chtěli. Jen se s nimi sveze celá Evropa.

4 1
možnosti
DM

Přístí týden jedu s tátou do Berlína. Chce se podívat na dům, kde jako dítě bydlel. Myslím, že je to za pět minut dvanáct, protože za pár let už to nebude Berlín, jaký si pamatuje. To ostatně nebude už teď, jak tak koukám...

2 0
možnosti
Foto

obávám se, že už dnes to není Berlín, jaký si pamatuje

2 0
možnosti
Foto

Samozřejmě je nejpočetnější. Nejvíce rodí přistěhovalkyně a ty svého syna nemohou volat Rolfi nebo Fritzi. Přicházejí za účelem obsazení taktikou islámské dělohy a za čas z nich vzniknou i dějinný hrdinové. Jak hledět na takové hrdiny s odlišným jménem jejich etnika. Všechno špatné k něčemu dobré. Srazí alespoň sebevědomí Německa. Žel do problému se dostanou vazalové jako naše republika.

4 0
možnosti