Diskuze

Dcera političky AfD recitovala o útoku imigranta, diskvalifikovali ji

Politická vášně vzplanuly kolem recitační soutěže pro mládež v německém Špýru. Když dcera političky Alternativy pro Německo vystoupila s básní o útoku imigranta, dostalo se jí mohutného potlesku. Porota ale 14letou dívku diskvalifikovala, informuje stanice BBC.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PB

Pobavilo, mamka má zmysel pre humor a dcéra (asi) tiež. Keby som sedel v publiku, asi by som šiel do kolien od smiechu. Škoda, že sme si nemohli prečítať celú báseň. Ale snáď vyjde v zbierke "Vítejte"

0 0
možnosti

M52i26c28h57a91l 55Ž32á62k

3. 10. 2018 9:46

Takový záblesk světla na konci tunelu. Naděje, že v některých lidských hlavách je svět ještě v pořádku navzdory probíhající islamizaci snad všeho. Bude to jako v některých amerických městech (Detroit). Pod přívalem imigrantů "bílí" opouštějí město. Stejně to bude s Paříží , která se proměnila za 10 let v díru. Diskvalifikace je jasné politické gesto. Podobně schvalovali komunisté hry Svěrákovi a Smoljakovi.

9 1
možnosti
PP

P88e69t20r 73P28l39o31t

3. 10. 2018 9:42

Pro jistotu souteze zrusit. To tady uz zname.

6 0
možnosti
DM

aby se podobným excesům zabránilo, očekávám v nejbližší době něco jako byl pamflet "Poučení z krizového vývoje ve straně a společnosti" a další rozvoj cenzury, co nám starším to jenom připomíná :-/

11 1
možnosti
Foto

Dívka má v tom jasno, bude se podle návodu sociálně demokratické ministerské předsedkyně od těch migrantů držet na vzdálenost délky paže. To je doporučení z nejvyšších kruhů.

1 0
možnosti
PM

Když bude zjišťovat vzdálenost podle návodu, zavřou ji za hajlování:-/

4 0
možnosti

Jasná provokace, jasný vyhazov. Je to stejné, jako by na soutěži pořádané AfD někdo odrecitoval, že to jsou pohrobci Hitlera.

Ale provokace jsou občas potřeba.

1 13
možnosti
PK

Jak "... soutěži pořádané ADF"?

Soutěž pořádalo nepolitické sdružení a proč by to měla být provokace a koho by to mělo provokovat?

7 0
možnosti
JL

Zatloukat, zatloukat, zatloukat! Dokud se celou Evropou neponese kvílení muezzinů a všichni bezvěrci či jinověrci nebudou ležet v tratolištích krve, multikulti elita nebude mít klidV

10 0
možnosti
Foto

Ještě, že ji nevyloučili ze školy. Zatím

10 0
možnosti
JR

Její chyba. Verše určitě nebyly předem schválené uličním výborem a kulturní komisí. Byla to jasná provokace a snaha o rozvrácení socialistického řádu, zákeřný útok na náš lid. Mimo několika hlasitých pomýlenců v publiku stojíme semknutě a jednotně za evropskými hodnotami. Slečna už má svůj zločin zanesený v kádrových materiálech.

29 0
možnosti
JV

To jsou Němci, oni to vždy jedou jak ovce až do konce. Posledně jin to docvaklo v mementě, kdy Berlín hořel. Ani teď nebude změna, prostě vůdcové řekli vítáme, tak to většina pojede až do konce. To je ta jejich systémová disciplina.

12 0
možnosti
KS

"To jsou Němci, oni to vždy jedou jak ovce až do konce."

Kolik máte jiných příkladů, kromě Třetí říše?

0 0
možnosti