Diskuze

Pákistán zakázal úředníkům nosit ponožky, aby ušetřil za klimatizaci

Problémy s dodávkami elektrické energie trvají v Pákistánu už dlouho. Vládě se nedaří zajistit dostatek elektřiny pro všechny a snaží se šetřit, kde může. Nejnověji nařídila vypnout klimatizaci ve státních podnicích a zavedla také povinný dress code, do práce se musí v sandálech a bez ponožek.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
KH

Pokud země, disponující jadernými zbraněmi, nemá na výrobu elektřiny, je tam něco špatně, no né? ;-D

1 0
možnosti
MT

"...Většina elektráren byla postavena v šedesátých letech.."

Se vubec nedivim, kdyz od te doby se staraji jenom o Allaha, Islam, Taliban, Saria law, infidels, nenavisti proti zapadu (vlastne proti vsem) atd.

3 0
možnosti
FP

tak tak, ja se divim, proc jim sakra musime branit v tom, aby se do toho stredoveku vratili. Ja bych jim nebranil, ale take bych je od nas oddelil

0 0
možnosti
MB

!!Ale že by jste napsali o ničivém tornádu v Oklahoma city to né

0 1
možnosti
MB

tak se omlouvám, něco tu je no :-/

0 0
možnosti
Foto

J29i34ř69í 98R77o55h59a20n

20. 5. 2013 23:59

Typická byrokracie formou tiché pošty. Někdo nahoře prohlásil, že se má šetřit elektřinou, zejména vypnutím klimatizací. A tuto zprávu poslal patrně ústní formou po ministerstvech. Každý z úředníků ji mírně pozměnil, až z toho posledního na konci řetězu vypadl zákon, že si úředníci mají svléct ponožky.

Hodně mi to připomíná jedno moje předchozí zaměstnání. Stěžovali jsme si, že ve výrobě je málo židlí, a nás bolí nohy, protože musíme celou směnu jen stát. Managment to vyřešil velmi zajímavě mimořádnými bonusy ve formě vonných sprejů. Že prý židle nám dát nemůžou, ale posílají nám ty spreje, aby nám ty nohy alespoň tolik nesmrděly.

10 1
možnosti
AK

Tak jo,někomu smrdí nohy a někomu hlavy.Hlavně že sedím na teplém místečku.Rv

0 2
možnosti