Diskuze

Prosazujte naši politiku pevně a agresivně, vyzval nový šéf diplomacie USA

Nový americký ministr zahraničí Mike Pompeo ve středu své kolegy upozornil na „zásadní oprávněnost“ amerických postojů ve světové politice a vyzval je, aby zahraniční politiku prezidenta Donalda Trumpa prosazovali „pevně a agresivně“. Pompeo, který v dubnu převzal funkci po bývalém šéfovi diplomacie Rexi Tillersonovi, k zaměstnancům ministerstva promluvil po svém jmenování poprvé.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JV

J31a77n 45V15a34c28e22k

18. 5. 2018 17:44

Pocit a praxe nadřazenost omezují objektivní poznání a vedou k chybám a lživému přesvědčení. Seznamte se se závěry, ke kterým došel bývalý americký ministr zahraničních věcí H. Kissinger. Je potřeba pochopit mechanizmus vývoje a fungování světa, sebestřednost je na překážku.

0 0
možnosti
Foto

Tillerson trefil do cerneho. Stejne jako kdyz nazvaL Trumpa f..... moronem. R^

Amerika bude "great again" az ten pomatenec vypadne z Bileho domu.

0 0
možnosti
PS

USA nikdy a nikde nehájily zájmy nikoho, kromě zájmů vlastních. Ani zájmy vazalů.

Od časů Monreovy doktríny to dokazují dnes a denně.

Spoléhat na jejich spojenectví je naivita.

1 2
možnosti
MS

Samozřejmě, že USA hájí své zájmy. Ale pro nás je to jedině dobře, protože jejich zájmy se kryjí s našimi zdaleka nejvíce ze všech ostatních světových velmocí.

2 0
možnosti
DD

D23a63v67i72d 79D75i47r27g94a

17. 5. 2018 10:35

Všichni co hrozně tleskali Trumpovi a jeho Make America great again, se teď hrozně diví, že si do úřadu jmenuje lidí s takovými názory.

A pak chtějí přímou demokracii.

1 1
možnosti
RD

agresivne at si americko politiku prosazujo v americe. v evrope by meli byt partneri, ne sefove.

0 0
možnosti
MS

stačí se podívat na dějiny, lokální sváry a války, globalizovaný svět obchodu a závislost civilizovaných zemí na těch, co jsou mentálně ve středověku a řídí je rodinné klany a všem je jasné, že globální svět toho globálního osvíceného policajta/autokrata potřebuje. a co si budem povídat, nikdo vhodnější než USA neexistuje

0 0
možnosti
PS

Svatá prostoto. Kde žijete?

0 0
možnosti
JV

Bylo by to srandovní, kdyby to nebyl ministr zahraničí země s 10x vyšším zbrojním rozpočtem než ostatní, a nemyslel to smrtelně vážně.

0 0
možnosti
GK

Tak tenhle vyrok je od Pompea orimo genialni

"Odešlete jaderné hlavice do USA, žádal KLDR Pompeo". Summit s Kimem je stále nejistý

;-D;-D;-D

1 0
možnosti
PS

Prostě v neoconském stylu: "Vazale, k noze!":-):-)

0 0
možnosti
JB

J85a69n 35B89l98a86n61a

17. 5. 2018 9:11

Zhovadilé agrese jsou doménou USA a jak pravil jinej Donald (Tusk) ........ „Když máte takovéto přátele jako USA, potřebujete vůbec nepřátele?

2 0
možnosti
JB

Nejnebezpečnější období v dějinách lidstva jsou vždy, když absolutní hegemon ztrácí svoji výsadní pozici. V případě USA to platí dvojnásob, ty staré "fosílie" jako třeba pošuk Mc Cain stále ještě létají nad Korejí a nejsou schopny přijmout realitu . Absolutní nadvláda USA nad světem končí, Čína, Indie, Írán, RF a další velké a lidnaté státy jim začnou šlapat na paty. Je to dobře svět potřebuje rovnováhuR^[>-]R^

5 3
možnosti