Diskuze

Rusko proniklo do počítačů maďarské vlády, ta to podle opozice věděla

Ruská tajná služba pronikla do interního počítačového systému maďarského ministerstva zahraničí, napsal maďarský investigativní portál Direkt36. Důvěrné informace z něho podle něj mohla bez omezení předávat dál. Resort zahraničí zprávu portálu odmítl jako „lživou kampaň“.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
ZH

Tak kauza typu Babišův zámek před volbami je na světě, ale na Maďary to počítám nezabere.

0 0
možnosti
MD

Maďaři jsou jediný hrdý národ s vlastním úsudkem a proto volby dopadnou dobře navzdory neoliberálním komunistům. Následně pošlu blahopřejný mail za sebe a mé blízké panu Orbanovi , aby věděl, že v u nás má mnoho příznivců.

2 2
možnosti
AM

A51l31e83x 32M43a78c70h

30. 3. 2022 16:30

Vy rád fašismus? Co se vám na něm líbí?

1 2
možnosti
TH

Aha, nejdůležitější informace v posledním odstavci - je týden před volbami, tedy cokoliv, co poškozuje politické protivníky, je pravdivé a povoleno. Týden po volbách se najde, že to bylo úplně jinak.

1 2
možnosti
RD

A čeká snad někdo, že babiš, jenž veřejně přiznával, že jeho vláda komunikuje na whatsappu a používal IT své soukromé firmy by nějakou krádež dat přiznal? ;-D

1 0
možnosti
JH

Ze studenta až libertariánského střihu se stal bezcharakterní oportunista s totalitními sklony. Ukázka, co se s vámi stane, když jste moc dlouho u moci. Nechápu, proč není premiérský mandát omezen časově stejně jako ten prezidentský. Tohle ještě nikde nedopadlo dobře.

3 2
možnosti
Foto

Orbán je proslulý tím, že v osmdesátých letech byl statečným bojovníkem proti kumunismu, stejně je statečný proti řízenému nástupu neoliberálního marxismu v současnosti. Byl zvolen demokraticky hlasy většiny voličů. Doufám, že bude zvolen opět.

1 1
možnosti

Řekl někdo Orbánovi, co se stalo v roce 1956?

5 1
možnosti
LT

tak hlavne ze je s rusem orban takovy kamos. za levny plyn a vladni koryto by prodal vlastni matku

3 1
možnosti
LJ

Její vláda je jak Zeman jen mnohokrát větší zrádce.

4 1
možnosti
BZ

Rusko a Maďarsko spája snaha o revizionizmus. Našťastie Ukrajinci Rusov zastavili, lebo keby Ukrajinu Putin začlenil do Ruska, posilnila by sa revizionistická snaha Maďarska a zhoršila by sa geopolitická situácia v strednej Európe.

3 1
možnosti
VH

Že se dozvídám zajímavé věci na Idnes, to je jasné, ale teprve v diskuzi, to je rozumu :)) někdy mám pocit, že tady píše komparz, abychom se pobavili

0 0
možnosti