Diskuze

Ať se Brusel stará o koronavirus. Orbán odmítá kritiku a obviňuje Sorose

Maďarský premiér Viktor Orbán se ohradil proti kritice od Evropské unie, Spojených států a nevládních organizací, které reagovaly na skutečnost, že maďarská vláda si nechala kvůli pandemii nemoci COVID-19 schválit zvláštní pravomoci, včetně možnosti vládnout dekrety.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MP

To je smutné, kolik nedemokraticky smýšlejících protimaďarských eurobotů zaujatých proti Orbánovi se zde vyrojilo. Starejte se o Macrona.

0 0
možnosti
TH

Sori co je na kritike diktatora,ktory ako jediny po Hitlerovi si schválil zmocnovaci zakon a za vsetky problémy krajiny moze 90 rocny dedo žijúci na inom kontinente,nedemokraticke?

0 1
možnosti
JK

Zase tie "unijné", resp. európsky hodnoty. Už by niekto mohol v Bruseli vysvetliť, čo si pod tým predstaviť.

Podľa mňa sú sociálne inžinierstvo, homosexualizmus, genderizmus, ekologizmus, uprednostňovanie migrantov pred občanmi EÚ, opovrhovanie národnými štátmi, rodinou a kresťanstvom, nenávisť voči vlastnej histórii...

Zabudol som na niečo?

3 2
možnosti
VJ

V72í53t 34J68ů73z30a

6. 4. 2020 11:56

"pouze Maďarsko však nouzový stav nedoprovodilo jasným časovým ohraničením." Ani v České republice není jasné časové ohraničení ani nouzového stavu, ani dalších opatření. Nebo se na konec nouzového stavu 11.4. můžeme spolehnout???

0 0
možnosti
JS

Prodloužení nad 30 dnů musí schválit parlament.

0 0
možnosti
VS

Bravo Viktor Orban, ktery vi, ze z prusvihu si muze pomoci jenom narodni stat. Cela EU je zkorumpovana banda nicemu, jak momentalne dokazuji ve vztahu k Italii a Spanelsku.

5 6
možnosti
Foto

Ten by vás pochválil, kdyby vás slyšel! Ano. EU se skládá z nezávislých národních států . Dobře vy!

0 0
možnosti
Foto

V60í62t 66K81o61v19á39ř

4. 4. 2020 12:56

No jo Orban. Zajamave ze pred 80 lety byli Madari s Nemeckem nejlepsi kamaradi. Banda fasistu a oportunistu.

1 3
možnosti
JN

Tak ona ta demokracie v Maďarsku se vybarvuje už i teď. Ve všech zemích Evropy by 45% ve volbách stačilo tak na parlamentní většinu, v Maďarsku z toho máte ústavní dvoutřetinovou většinu.

Začne to dávat trochu smysl, když si uvědomíte, že autor volebního systému je Orbán.

3 1
možnosti
TB

Neboli volební systém vadí jen tam, kde volby nedopadají správně, co?

1 4
možnosti
Foto

Sluníčka v křeči=Orbán to dělá dobře

12 8
možnosti
Foto

V dobe rimskej republiky boli diktatori dvaja.

0 0
možnosti
VS

Nebyli. Pouze jeden a to pouze v dobe nejvetsi krize. Po skonceni krize byl urad diktatora opet zrusen. Dva byli konzulove, ridici spolecne se Senatem politiku republiky v dobe "relativniho miru".

0 0
možnosti
Foto

Bezva logika. Když jsme v EU ( v RVHP) musíme poslouchat! To je ovšem otrocká logika. Diskuse, střety, různorodost názorů je demokratické. Pan Orbán byl zvolen v otevřených a demokratických volbách. Má většinu v parlamentu a pokud se nemá parlament pořád scházet ( stejně by to odhlasovali), schválili mu pravomoci do konce pandemie. Jiný kraj a mrav. Až odsunou řádné volby, budu taky křičet. Ale oni je neodsunou, že? Tak co máte za problém?

10 8
možnosti
MM

Tady ten argument je k ničemu, protože příkladů demokraticky zvolených pozdějších diktátorů existuje celá řada. A to, že byl někdo demokraticky zvolen ještě neznamená, že nemůže jednat nedemokraticky a že jej za to nelze kritizovat.

6 4
možnosti
MP

Měli bychom společně s Orbánem a Maďary bránit Evropu před invazí migrantů z jihu jihovýchodu a invazí klimanacismu ze západu.

5 3
možnosti