Diskuze

Visingr: Putin může padnout každým dnem, čelí obřímu tlaku nacionalistů

Rusové sice válku proti Ukrajině podporují, ale sami válčit nechtějí. Svědčí o tom problémy, s nimiž se potýká ruská armáda během mobilizace, kterou v minulém týdnu vyhlásil prezident Vladimir Putin. Jak v Rozstřelu řekl vojenský analytik a publicista Lukáš Visingr, v Rusku sílí kritika Kremlu a Putin by mohl být v důsledku toho brzy sesazen.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MK

Visingr toho nakecal od února hodně, ale nikdy se netrefil. Nevím proč teď tomu věřit. Ale chápu, mediálně je asi zajímavé co říká

1 1
možnosti
MF

Že začne ofenzíva UKR to předpověděl dobře....že russaci dostávají na frak to taky předpověděl, co tam máš dál...

1 0
možnosti
SK

Jak se asi změní ruské myšlení až nebude Putin u moci ? Zatím se ukazuje, že putinovci nejsou jen prezident. Ale ono po skončení Brežněva se také hned neobjevil Putin, ale klid v Evropě absolvovali nejen Jelcin,Andropov , Černěnko atd. O kterých se dnes nikdo ani nezmíní. To bude také v budoucnu čekat Lavrova !

0 0
možnosti
JR

V dubnu, jak napsal časopis Foreign Policy, se vládní vyjednavači Ruska a Ukrajiny tajně sešli, aby dojednali rámec dohody a její náplň, která by vedla k ukončení války.

Rámec dohody byl jasný:: Rusko stáhne své jednotky z Ukrajiny, Ukrajina slíbí nepřipojit se k NATO, takže obě strany dosáhnou svého, což mohlo jednoduše a efektivně zapracovat.

Ale Bidenova administrativa takovou dohodu tvrdě odmítla. Bidenovi poradci nechtěli, aby Rusové odešli z Ukrajiny. Že to chtějí, nám řekli v televizi, ale nechtěli to. Bidenovi poradci chtěli válku, která by změnila režim v Rusku, pravděpodobně jako pomstu za to, že byl zvolen Donald Trump, neboť věřili, že za to může Putin, a tak si přáli bojovat do posledního Ukrajince.

(a jak končí země, kde USA dosáhnou změny režimu, víme všichni)

2 3
možnosti
RF

Ledaže je to narušení NS 1 další z pyramidy lží kterými jsme zaplavováni!

0 4
možnosti
RF

Jestliže po sabotáži nejen na NS 2 ale i NS 1 což je nepřátelský krok ani ne tak vůči Rusku jako Německu a EU se Němci nevzchopí v odporu vůči diktátu USA pak stojíme na okraji ekonomické a v důsledku i válečné katastrofy!

1 5
možnosti
VP

Takže zase nějaký amík s vrtačkou, jo? ;-D

0 0
možnosti
DU

Problém je že rusko mentálně protě nikdy nebude fungovat jako západ - oni mají tak hluboko zakořeněnou pasivitu vůči své vládě a ochotu nechat se ovládat jedním vládcem už od carských dob, že demokracii pořádně ani nechápou. Jediné co by pomohlo je kdyby se to definitivně rozpadlo celé zevnitř - vznik samostatných menších republik - ono jako co si budem namlouvat pravděpodobně skončí též pod nějakým diktátorem a bude tam stejný bordel jako ve stávajícím Rusku, ale menší státy prostě nejsou tak nebezpečné jako tenhle prahistorický obr, který se navíc řídí heslem "nas mnogo"

6 0
možnosti
MH

Mensi staty s diktatorem a moznym drzenim jadernych zbrani nejsou nebezpecne? Nooo tak to ja si myslim skoro opak. Obr na hlinenych nohou je neco mnohem jistejsiho nezli mali ustekani, u kterych nevis, kdy vyrazi.

Jen je tomu obrovi nutne stridave pripominat velikost a hlinene nohy (coz se s Putinem nestalo a on na to zapomnel)

1 4
možnosti
MB

Už, aby to bylo a šel od válu !!!!!!

5 1
možnosti
RS

Ruské kone sa už trasú strachom.... keď to takto ďalej pôjde príde aj na jazdeckú kavalériu;-D

0 0
možnosti
Foto

P38e89t88r 70Š96r91a17i76e88r

28. 9. 2022 12:41

Shnilé je CELÉ ruZko, nebuďte naivní... i ten Solženicyn Putlera obdovoval...;-€;-ORv

1 1
možnosti
Foto

Taku už měl za poslední půl rok několikrát umřít na rakovinu a ještě několik desítek vážných nemocí, které u něj zjistila nejslavnější dálková diagnostička Džamila, která mimo to všechno zjistila, že mladej Babiš není pako.

5 10
možnosti
JP

J86a39n 24P92o65l72á61k

28. 9. 2022 10:45

Takže mladý Babiš je pako? A starý je dobrák od kosti, co má obě děti nesvéprávné?

7 1
možnosti