Diskuze

Itálie uzavře přeplněné středisko na Lampeduse, migranty přemístí na lodě

Přeplněné středisko pro migranty na italském ostrově Lampedusa bude v pátek uzavřeno a asi 1 200 běženců z něj se přemístí na tři lodě, kde budou dva týdny v karanténě. Lampedusa se v posledních měsících potýká s masovou migrační vlnou. Dalších sedm desítek běženců ve středu přibylo na španělských Kanárských ostrovech, kam letos připlulo už pětkrát víc migrantů než loni za téže období.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PK

A ještě by mohli lodě přemístit ke břehům Afriky...

0 0
možnosti
LB

Když už je mají tak pěkně na tej lodi,proč je neodvezou hezky pěkně zpátky do své domoviny? Myslím ,že by ta loď mohla mít pravidelný denní a noční jízdní řád a mohla by takto ty mírumilovné chudáčky vousaté sirotky tak do deseti let všechny odvoziti a jako odměnu jim dáti lopatu a krumpáč ,aby si mohli tu svou ,svými mírumilovnými náboženskými skutky zničenou ,domovinu opraviti.

1 0
možnosti
Foto

J62a21n 54F45i30a22l17a

4. 9. 2020 10:33

Vláda musí jednat v zájmu lidu, nepodléhat jekotu promigrantských extrémistů a sluníčkářů.

0 0
možnosti
ID

Zrovna vcera jsem videla na AlJazeere dokumentar, ktery sledoval skupinu syrskych uprchliku na ceste do Nemecka pres Balkany a Madarsko, kde by jeden cekal prisnou kontrolu a zadrzeni na hranicich. Migranti byli nekolikrat zadrzeni a opet propusteni a nasledne se vsichni dostali do Berlina, kam meli namireno. Takhle to tedy chodi.

0 0
možnosti
PB

Kapacita bude navýšena na 190 kusů. A to se vyplatí.

0 0
možnosti
JJ

J22i83ř85í 12J70o62h97n

3. 9. 2020 23:01

Dobrý nápad. Zejména na lodě těch "záchranářů" - pašeráků.

0 0
možnosti
PS

Na mori se pravidelne strida priliv a odliv. Bylo by fajn, kdyby to nebylo jen na mori.

0 0
možnosti
Foto

Toto nejde dlouhodobě praktikovat. Skolabuje zdravotnický a sociální systém, přichází i mnoho lidí se zkušenostmi s násilím. Nechápu, proč to v Řecku jde a v Itálii a Španělsku neeee? Pravicová vs levicové vlády?

2 0
možnosti

Já to nechápu, Salviniho odstavili aby nebránil migraci, hranice nehlidaji ale pašerácke lodě pouští a při tom si stěžují že je těch dárečeků moc. Je to hloupost nebo pokrytectví?

3 0
možnosti
IP

Ani jedno, říká se tomu byznys.

0 0
možnosti
VD

Šojdrová, ať tě to ani nenapadne vyslovit. Buď potichu.

7 0
možnosti