Diskuze

Vrtat se nevyplácí. EU trestá Turecko kvůli Kypru novými sankcemi

Evropská unie se rozhodla potrestat Turecko sankcemi kvůli sporným průzkumným vrtům u pobřeží Kypru na místech, kde byla nalezena ložiska zemního plynu. Podle agentury DPA to plyne z textu, který dnes na jednání v Bruselu přijali ministři zahraničí členských zemí. Unie vrty považuje za narušování výlučné ekonomické zóny své členské země.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
OU
Uživatel požádal o vymazání
0 2
možnosti
PN

P45e58t93r 74N52o22v97á44k

16. 7. 2019 12:26

Každý kašle na nějakou suverenitu, Turci kradou na cizím uzemí, Rusko krade celá území (Krym), a všichni to tak nějak tolerujeme, hlavně že to není u nás..

Ale co až se něco stane i nám, myslíte že nám někdo v něčem pomůže? NE. ...

No hlavně vydat nesouhlas a hrozit sankcemi, to je bude určitě bolet.Rv

0 0
možnosti
PN

P83e93t46r 87N42o14v41á75k

16. 7. 2019 12:22

A ta loď tam těží dál?

0 0
možnosti
LM

Jeste byste mohli na Turecko poslat soudruha Hamacka, se svym ultimatnim mozna....

1 0
možnosti
GK

Tyhle keci o sankcich uz je komedie vsech komedii. Zrovna ctu na nemeckych strankach ze Turecko je nejvetsi odberatel zbrani z Nemecka. Na ksefty se zbranema se ovsem sankce nevztahuji. Takze nepotrestame Erdogana a jeho vladun ale zas a opet jen normalni obyvatele. Rv

5 0
možnosti
LP

V těchto dnech Česko schválilo desítky miliónů Turecku jako dárek za údajnou pomoc s utečenci. Takže celá EU posílá Turecku dárečky v miliardách a nyní chystá halířové sankce. Opravdu směšné, komedie ze strany EU!

2 0
možnosti
OH

Takže klasika, sankce na oko, jen aby nikoho nebolely...

6 0
možnosti
LP

Sankce k smíchu pro Turecko! Sankce v halířích, kradené v miliardách. Skutečně se z toho Turecko může akorát rozchechtat. A ještě se jde Turecku na ruku, že se sankce nevyhlásí dnes, ale až budou mít Turci po dnešních oslavách.

4 0
možnosti
JS

Turky rozhodně nemusím, ale v tomto případě to je jen rvačka o zásoby plynu u Kypru. Proč by tam nemohli vrtat Turci, když tam mohou být Amíci, Frantíci a další. Kypr leží kousek od tureckéo pobřeží. Takže nějaké řeči o kyperském lidu je jen hloupá zástěrka z obou stran. Jde o plyn a o nic jiného.

1 0
možnosti
KZ

Ať tam těží i turecké společnosti, prosím. Ale ať za to platí kyperské vládě (jako to dělá exxon mobile atd.).

1 0
možnosti
OU
Uživatel požádal o vymazání
1 0
možnosti