Diskuze

Kyberútok na USA vyvolá vojenskou odplatu

Spojené státy napadl hacker. Kybernetický útok následuje vojenská odveta. To není začátek vědeckofantastického filmu, ale realita. Technologický poradce Bílého domu Richard Clarke totiž tvrdí, že Amerika je na případný teroristický útok proti internetu připravena odpovědět vojensky. Neupřesnil ale, co přesně by se muselo s komunikační sítí stát, aby Washington k odvetě přistoupil.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Mandor

19. 2. 2002 11:24
Jde jen o odvraceni pozornosti od domacich skandalu, jako je Enron apod. Bush v tom doooost lita, tak aby si zachoval vlivne mistecko, bude delat bordel v celem svete. Je fajn, ze uz mu to Evropa nebasti. Cekam jen, kdy se USA a EU dostane do tak vazneho konfliktu, ze budou stat proti sobe i vojensky.
0 0
možnosti

Jan

15. 2. 2002 23:05
MF Dnes
Sledoval jste nekdo to jednani v senatu?!
0 0
možnosti

imja

15. 2. 2002 9:36
USA je vůl
bush nutně potřebuje vnějšího nepřítele kterýho by mohl tlouct jinak by brzo utloukl sám sebe. lidi za ním dou protože vede *vítěznou* válku-vždyť mrtví američany v afghanistanu by se dali spočítat na jedný ruce slepýho truhláře; vždyť hitlera taky zbožňovali když se wehrmacht ožíral z francouzskýho vína.
a taky mj. rachejtle ať už sou hypermodernější mají jen určitou životnost a byla by přece škoda nechat je jen tak hnít ve skladech a pak hodit do šrotu, když si s nima zelený mozky můžou ještě užít trochu legrace a vykosit pár žlutých ďá..(ůps blbá válka) vykosit pár hadrových hlav a spravit si sebevědomí nebo lépe řečeno opět potvrdit že já sem amík a kdo je víc
je mě upřímně líto americkýho lidu že má takové vládce, ale nakonec kdo chce kam...
0 0
možnosti

Vojtas

14. 2. 2002 16:27
Tak to je zradlo!
Neverim tomu, ze by byli u Amiku v cele takovi magori (ale asi jo:o(.
Trochu delam do internetovych technologii a moc by me zajimalo, jak cteji dokazat ze ktere zeme utok prisel. (ze by komunisticke bajty byly trochu cervenejsi? - MS uz urcite vyviji novy software pro pentagon- MS WAR GENERATOR:) Stejne vetsina utoku pochazi s USA - pochybuji ze prumerny 14 lety afgansky chlapec doma u PC premysli jak, Pentagonu smaznout databazi :o) (za pomoci WWW, ne boingu!)
0 0
možnosti

Chytrak

14. 2. 2002 12:59
4 dimenze
No ja si myslim, ze by se v tom bilem dome nemelo hulit tolik ty travy. Leze jim to na mozek a placaj nesmysle.Jinak je velice jednoduche svalovat vsechnu vinu na Ameriku. Je to jednoduche protoze , ty pojebove za to muzou. Muj napad je takovej : Zalozit domenu typu. http://www.koho-sere-usa.cz At tam lidi pisou co si myslej . Udelat par baneru at to frci. Kdo de do toho se mnou? , klidne to budu hostovat. Chytrak. Napiste na Chytrak.Chytrak@email.cz pokud na tomto projektu chcete spolupracovat
0 0
možnosti

Američan

14. 2. 2002 11:52
modlitba
Bushtlere, plně ti důvěřuji a jsem ti naprosto oddán. Všemu, co řekneš, můj vůdče, já bezmezně věřím. Jsem totiž Američan a vím, co je to svoboda a demokracie. Vím, že se musí bránit a za n bojovat. Proto, můj vůdče, máš moji podporu k zabíjení jakéhokoliv počtu neamerických lidí, jestli je to pro svobodu a demokracii důležité.
0 0
možnosti

reno

14. 2. 2002 11:21
dost bolo bombardovaní
proboha koho zase chtějí bombardovat?Už bombardovali Srbsko,Somálsko
( prý tam byli teroristé,pak se zjistilo,že nebyli,ubohý Afganistán(přes jeden
milion lidí,žen a dětí na útěku-to nejsou žádní teroristé)těch mají asi 200
na Guatanámu.No a kvůli nim bombardovat celou zemi,to je nesmysl!
Jsou to chudáci,a Vy si vyberte kdo!
0 0
možnosti

Tom

14. 2. 2002 11:20
Vojenska velmoc
Nejdriv jim spadnou "chlouby New Yorku" a ted jim snad spadne sit! Haha. Muzou si za to sami vladci sveta...co se do vseho serou.
0 0
možnosti

martin

14. 2. 2002 11:19
Hůůůůůůůůůůstýýýýýýýýý
Tak ok USA, jdu se vám nabořit do Pentagonu, protože nemám rád čechy, tak je prosím vás vyvražděte, ok? PS: Jedu pak na slovensko, ty mě taky serou. :-)
0 0
možnosti

Martin Pista, Praha

14. 2. 2002 11:17
Trotlové
Vzdy jsem byl na strane americanu, avsak co je dost, to je dost. Opravdu si, po zvoleni G. Bushe, zacinaji hrat na neco vic cim dal tim casteji. Prestavaji respektovat zakladni dohody a umluvy. Kdyz zacinaly nalety na Afganistan, prohlasili, ze jde o akt valky, ale zajatce na Kube uz zas nepovazuji za valecne zajatce a jednaji s nimi jako se zviraty. To jsou veci, ktere hodne lidem, i tem kteri podporuju USA 99%, vadi. To same je se zrusenim smluv o omezeni znecistovani zivotniho prostredi(vzdyt amerika je 1. znecistovatel na svete) atd. Je mi to lito, ale jiz nejsem toliko presvedcen o 100% pravu Ameriky na to delat cokoliv.
0 0
možnosti

Věra

18. 2. 2002 11:04
Re: Trotlové
Odpovídám Ti. Můj subjektivní názor. Začíná boj velmocí, za to, KDO OVLÁDNE CELÝ SVĚT. A AMERIKA BY SI TO VELMI PŘÁLA. OVŠEM JSOU TADY JEŠTĚ RUSOVÉ A POTOM TAKÉ ČÍNA. JEDNO JE VŠAK ZCELA JISTÉ. JEDINÁ VELMOC JEDNOU OVLÁDNE CELÝ SVĚT A S TÍM ZÁROVEŇ VŠECHNY ŽIJÍCÍ LIDSKÉ BYTOSTI...
0 0
možnosti