Diskuze

Kouři v irských hospodách zvoní hrana

Irští majitelé hospod a jejich stálí hosté se bouří. Od příštího roku nebude země, ve které lze napočítat nejvíc štamgastů na světě, tolerovat kouření v restauracích. Podobné opatření přijalo Irsko jako první země Evropské unie. V Řecku je zakázáno kouřit na veřejných prostranstvích.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Kirken

9. 9. 2003 21:09
Jenom jim přibudou problémy...
...se sousedskými stížnostmi na hluk, jak se bude chlastat po bytech, a s nelegálními nalejvárnami jak za prohibice. Taková opatření nakonec nadělají víc škody než užitku.
0 0
možnosti

Novák30

9. 9. 2003 15:45
Na úřad,
stejně jako na volné prostranství člověk občas musí, tak ten zákaz chápu. Ale do hospody nikdo nemusí ne ? A když tam jdu, ač jsem nekuřák, tak holt musím počítat s tím, že tam možná bude zakouřeno. Začíná to kouřením, chtějí pokračovat čipem do každého auta a doufám, že to neskončí implantovaným čipem do mozku při narození !!!!
0 0
možnosti

miki111

9. 9. 2003 15:36
No potěš pámbu
Co mám vědomosti a dle informací přátel , kteří tam trošku žili je to pěkná rána. Během týdne je docela v hospodách klid, ale v pátek a v sobotu je tam pěkně husto a někteří se na to těší - dát si žejdlík a cigáro a trochu pokecat, je to tradice a přes týden není čas a prachy.
0 0
možnosti

Smileface

9. 9. 2003 15:32
Ach jo :-(
Já osobně nejsem kuřák,ale nechápu proč nestačí upozornění na dveřích že ta či ona hospoda je kuřácká a jiná zase ne,nebo rozdělení na kuřácké či nekuřácké salony,každý by si tak mohl vybrat kam jít.Kdybych byl sám,šel bych do nekuřácké a kdybych šel do hospody s kamošem kuřákem tak bysme šli do normální.Pořád někdo někomu něco nařizuje a zakazuje.Nařizují vám jaké máte mít oblečení abyste byli IN,každý správný člověk musí mít digitální foťák a kameru,Notebook,DVD,žrat hodně zeleniny,chodit do multikina, nakupovat v Tescu...Carrefouru a zařizovat si bydlení podle stylu Ikea.Taky obraz zdravého a silného vrcholového sportovce je čirá fikce,protože právě vrcholoví sportovci mají ve stáří nejvíce zdravotních problémů.Společenský život je prostě v troskách a ta "demokratická" volnost je opravdu jen fikce.
0 0
možnosti

ibufix

9. 9. 2003 15:03
nazor
No to jsem zvedavej, jak to dopadne. Ja osobne jsem kurak, zadny silny tak 3 cigarety denne. Mam ale ve zvyku si po jidle zapalit a vybiram podle toho i restaurace. Chodim zasadne tam, kde se behem obeda muze kourit. A nez bych si mel tuhle cigaretku odpustit, tak radsi pujdu domu, neco si uvarim a dam si cigaretku na balkone. Nedokazu si predstavit, ze kurak, ktery u piva vypali denne 20 a vic cigaret dokaze pit bez nich. Bud se to bude obchazet, nebo se kazdej den koupi becka a bude se kalit u nekoho doma. Kazdopadne si myslim, ze pristi Irska vlada postavi predvolebni propagandu na tom, ze tenhle zakaz zrusi (a preference pekne povyskoci)
0 0
možnosti

vandor

9. 9. 2003 12:22
1.
0 0
možnosti