Diskuze

Knihovna IS. Odborníci našli desítky tisíc dokumentů, včetně návodů k útokům

Jak se stát lepším teroristou a co všechno je potřeba k útoku? Přesně takový návod se dá dohledat na internetu. Spolu s desítkami tisíc dalších dokumentů jej našli výzkumníci z mezinárodní organizace Institut strategického dialogu. Extremistické soubory patří k propagandě Islámského státu. A navzdory územní porážce islamistů jejich digitální knihovna stále prosperuje.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JJ

No tak hlavně, že Facebook, Google a podobné zfanatizované multikulti zablokují třeba Okamuru za to, že upozorní na odkazy na jejich stránkých a nechají tam celou knihovnu IS s návody na likvidaci bělochů.

3 0
možnosti
MR

Jenuje se to Koran, Hadisy, Sury obsahuji kompletni navody na vrazdeni nemusilmu, hromadne znasilnovani nemuslimek, jak kdy kdo prijde na radu. Jak ukryvat pachatele pred nemuslimskou spravedlnosti. Najdete v kazde muslimske knihovne v cele Evrope.

4 0
možnosti
MM

Presvedčovať Islamistov je rovnaké ako Svedkov Matovičových,... škoda času,...

0 1
možnosti
FB

Přemýšlím, co vede muslimy vraždit?

Přijdou do Evropy, čerpají pomoc, a potom odpálí bomby, zabijí mačetou či nožem, přejedou autem, copak v sobě nemají kouska vděčnosti a pokory?

2 1
možnosti
RS

Vaněk ti vysvětlí, že je to proto, že je tadyhloupě a nemístně provokujeme a tak se nemůžeme divit. ;-)

9 1
možnosti
IM

I42v56a60n 69M43i76n45á13ř

5. 9. 2020 14:54

Určitou mírou většího, či menšího náboženského fanatismu je obdařena většina muslimů. Není na nás Evropanech, abychom jejich víru zpochybňovali, ale měla by být nanejvýše varující - jejich náboženská nesnášenlivost vůči všem jinověrcům i lidem bez vyznání.

Mnohé prvky islámu jsou v příkrém rozporu s demokratickými principy. Čím více bude EU benevolentnější k pronikání afro-arabské migrace, tím dříve nastanou sociální střety, ze kterých do budoucna - nebude východisko.

7 0
možnosti
LJ

a už padla ta "poslední bašta islámského státu"?

Zajímalo by mě, jakým převýchovným programem se věznitelé chystají ty naštvané poražené přeonačit na ty umírněné islámisty.

V Rusku zajatce vyléčili z fašismu prací.

V ostatních osvobozených státech zákazem a potíráním zhoubné fašistické socialistické ideologie.

Jak a kdo přesvědčí muslima, že musí přestat být muslimem?

3 0
možnosti
JD

no .. v SSSR prací moc fašistů nepřevychovali .. ti spíš převychovávali své vlastní internacionální socialisty a taky německé národní .. a je fakt, že tu převýchovu přežil tak jeden z deseti ..

1 0
možnosti
TL

IS, IS. Pro mě to znamená Informační systém.

1 0
možnosti
MH

Jo, a ISIS je starodávná bohyně. Pokud někdo jen tak napíše - "ISIS JE MONSTRUM", není hned jen tak jasné co myslí

1 0
možnosti
HK

Kdyby si někdo z Vás přečetl originál Korán, Sunnu a Haddith, tak budou o mnoho radikálnější než texty těchto ''islamistů''.

Islám rozděluje svět na 2 části. Tu která patří muslimům a tu která bude patřit muslimům. :DDDD

9 1
možnosti
JD

jistě .. a to co jim patří je dům míru a to o kterou usilují je dům války ;-D .. a proto ať si krky řezaj v tom svým míru a k nám do války ať se necpou

1 0
možnosti
JD

aha ... zase ti vědci (islamisté) co kazí dobré jméno muslimům ;-D .. pročpak se muslimové třídí a nacisté hází do jednoho pytle .. určitě bylo z těch milionů stoupenců NSDAP většina slušných:-/ .. aha jim to kazili nacisisti

7 1
možnosti
MK

A to jsou ti umírnění?

2 1
možnosti
JJ

Všichni islamisté z IS vraždí nevěřící z přesvědčení. Většina umírněných vraždí nevěžící z psychické nemoci. V obou případech se jedná o Korán.

0 0
možnosti