Diskuze

Ženský křik a padající nábytek. U Borise Johnsona byla kvůli hádce policie

U londýnského domu, kde se svojí přítelkyní žije možný příští britský premiér Boris Johnson, v noci na pátek kvůli hlasité hádce zasahovala policie. Informuje o tom deník The Guardian. Johnsonův soused, který policii přivolal, listu řekl, že zevnitř slyšel ženský křik a „bouchání a rány“. Podle policie se nikomu nic nestalo.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
TK

To bude "správnej šíla". Ale Angláni milují excentriky.

0 0
možnosti
JJ

J42a75n 44J16a65h72n

23. 6. 2019 14:28

Raději veselo, nežli ženy v popelnicích a vytí muezínů

0 0
možnosti
JV

Tenhle kašpar se za týden může stát premiérem jaderné velmoci. Nic nevypovídá o tom, kam doputovala politika v západní Evropě lépe.

1 0
možnosti
JJ

J17a19n 55J24a41h44n

22. 6. 2019 21:13

Jenom, aby horlivý oznamovatel nebyl Pakistánec co nechce Brexit.

0 2
možnosti
PH

Oznamovatel byl horlivý zastánce antibrexitu a jeho levicově zaměřená žena, sama to o sobě prohlašuje, kteří Johnsona nesnášejí a dávají mu to otevřeně najevo. https://www.dailymail.co.uk/news/article-7170867/Carrie-Symonds-scared-home-recorded-political-stich-neighbours.html#comments

0 0
možnosti
Foto

...ženský křik a „bouchání a rány“...

Klid, nic se nedělo...

Pouze Johnson s partnerkou razítkovali nějaké dokumenty a přetahovali se o razítko...;-D

0 0
možnosti
PH

Tak abychom nečerpali jen z Guardianu, ale nahlédli, jak o tom smýšlí lid: na Daily Mailu je nejdoporučovanější příspěvek: Kampaň pro setrvání začala, a druhý nejdoporučovanější: každý se někdy hádá, ale ne u každého to sousedi nahrávají pro noviny;-)

0 1
možnosti
VV

A ne každý je adept na premiéra za týden a měl by mít trochu lepší úsudek o tom co je důležité a co může ovlivnit jeho zvolení.

Název pro to je - arogance.

1 0
možnosti
EB

Děsí mne to. Jediným vysvětlením je nízká sociální a emoční inteligence jejich voličstva. Bohužel. Jsem přesvědčen, že na volebních urnách by měl být alespoň nějaký elektronický test gramotnosti a pak teprve by se otevřel otvor do urny.:-)

2 0
možnosti
PJ

nevěřte nikdy lidem bez emocí!

2 0
možnosti
VV

Předpokládám, že budou mít media dost času na to tu jeho partnerku vyzpovídat, což může Johnsona klidně stát premiérství.

V každém případě kdybych byl občan Británie zpozorněl, protože pokud někdo nedokáže týden před volbou premiéra, kde to má skoro doma udržet své emoce a způsoby na uzdě, tak co od něj může občan Británie očekávat při jednání s dravci v EU, kteří jsou na něj připraveni s argumenty a fakty, které nemůže obejít bouchnutím do stolu a nadávkou.

6 2
možnosti
Foto

Ve správné muslimské zemi by se tohle nestalo. Tam by si ženská nemohla jen tak říkat, co chce.

0 3
možnosti
JB

Někdy je třeba zvýšit hlas,odsud potuď;-Dnormální stav

1 3
možnosti
PP

P49e79t28r 28P98l96o29t

22. 6. 2019 12:33

A nekdy i donucovaci prostredky.;-D

0 0
možnosti