Diskuze

Kim zvažuje stažení děl od hranice, USA po summitu sepisují požadavky

Jižní a Severní Korea jednají o možném přesunutí severokorejských dalekonosných dělostřeleckých systémů dál od společné hranice. Je to další krok, který by mohl přispět ke zmírnění vzájemného napětí mezi oběma korejskými státy.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
KR
Foto

To bezte rici zamestnancum firmy Harley-Davidson. Ta ocekava kvuli Donikove obchodni valce ztratu 100 milionu, stehuje nektere provozy do zahranici a bude propoustet.

Jak na tarify reaguje burza ani nechtejte vedet.

Bravo Trump!8-o

0 0
možnosti
MM

Tak doufám, že Kim už taky sepisuje požadavky na časové ose.

Jen mám obavy, že USA nemají dobré úmysly. Je to banda válečných zločinců.

1 2
možnosti
GK

Američané sepisují požadavky a časovou osu....

A co kdyby to ti americane nechali na Severni a Jizni Korei a nemontovali se do vseho?

4 3
možnosti
JL

Pane Komberec to nejde - co kdyby zjistily , že USA už není třeba asi jako, když Trump dělal drahoty .. jooo a neee se setkat a NAJEDNOU se setkali Kim s prezidentem v očividně přátelském setkání a USA okamžitě souhlasily se setkáním .... :-)

2 1
možnosti
JM

Třeba se konečně blízká na lepší časy. A jen poznámka pro autora, mám za to, že Korejská válka stále trvá (ačkoliv wikipedie uvádí dobu trvání jako autor článku), už přes 60. let je pouze uzavřeno příměří. Válka končí mírovou smlouvou, nebo vyhlazením nepřítele.

3 1
možnosti
LM

Jak se to vezme. De jure válka končí mírem. de fakto končí válka když se přestane střílet. Záleží pak na vás kterou ze dvou variant si zvolíte.

0 0
možnosti
Foto

Pro Kima naznak skveleho obchodu. Muze za to chtit celkem hodne a az si usmysli tak tam ty dela posle zase zpatky - aneb jak dostat neco za nic.

1 0
možnosti
PB

P43e78t60e10r 87B86a46k82i70č

25. 6. 2018 14:38

Keď mu nechajú jeho súkromnú džamahíriju a zrušia blokádu, vyhrali obe strany. Ďalší diktátor sa stane dobrým na strane síl demokracie a slobody a nebude sa musieť strachovať.

0 0
možnosti