Diskuze

Češi nově nemohou na Zanzibar či do Brazílie. Kvůli novým mutacím

Češi nebudou moci cestovat do několika afrických a jihoamerických zemí. Vláda na základě ochranného opatření ministerstva zdravotnictví zakázala vstup například do Brazílie, Keni, nebo na Zanzibar. Nové opatření reaguje na hrozbu zavlečení jihoafrické a brazilské mutace koronaviru do Česka, platit začne v pátek.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MK

Teď je nám to platné jak mrtvému zimník, když už tu ta mutace je;-D

0 0
možnosti
RJ

Dobrý den,

Děkuji osobně za příspěvky všech, jsou to pro mě cenné informace.

U Vás v ČR je situace dost špatná, tak já bych radši cestoval, pokud to situace samozřejmě dovolí, než sedět doma a také riziko dostat COVID v ČR je daleko vyšší, než v mnoha destinacích jak třeba dříve zmíněný Zanzibar.

JAR je výjimka tady na jihu Afriky, sousední státy jsou na tom dost lépe. My tady v Namibii máme nakažených od začátku COVID asi tolik, co Vy máte asi za čtvrt dne. Máme obrovskou výhodu, že země je rozlohou obrovská asi přibližně 10x větší než je ČR a nízká populace asi přibližně 2,4 miliony obyvatel, to také dělá velký rozdíl.

Zpět k cestovnímu ruchu, když klienti chtějí cestovat, tak si vždy způsob a cestu a destinaci najdou a i COVID je v tom nezastaví. Loňský rok byla výjimka.

Poznámka

Ničím se nechlubím, nebo se nepředvádím mými příspěvky. Je to jenom můj osobní a upřímný názor.

Hezký den

0 0
možnosti
RJ

Dobrý den,

Existuje spousta cestovatelů, pro které cestování je jejich touha a vášeň cestovat. Nemusí zrovna cestovat aby se pochlubili sousedům a nebo kvůli PR.

Také se najdou země po celém světě, kde turisticky ruch je důležitou součástí jejich příjmů. Úplně chápu, že tyto země se snaží udělat cokoliv, aby mohli vítat cestovatele zpět, kde celý loňský rok, málokdo v turistickém ruchu měl práci a žádný příjem.

Já dělám v turistickém ruchu 20 let soukromého průvodce na Safari v jihoafrickém regionu a žijí v Namibii a přesně vidím jak země jako Botswana, JAR, Namibie, Zambie a Zimbabwe trpí a hlavně Ti, co pracují v turistickém ruchu.

Já jsem měl poslední Safari v listopadu 2019 a už se nemůžu dočkat na klienty, co přiletí v dubnu 2021 sem do Namibie na Safari na 14 dní, pokud se situace nezmění a budou moci cestovat. A to jsou klienti co se mnou předtím cestovali. Přiletí sem za mnou jak jsem psal kvůli vášně a touhy pro cestování a ne kvůli chlouby a nebo PR reklamy.

Hezky den.

0 0
možnosti
RM

Naprosto nesmyslný přístup.

0 0
možnosti
ZP

Je zbytečné zakazovat vycestování ze země. Stačí zavést testy po návratu a povinnou karanténu ve státem určených zařízeních, třeba hotely a každý si to sám zaplatí. Tak to funguje v některých zemích asie bez problémů.Je to hodně drahé a přesto tam i někteří češi jezdí

0 0
možnosti
VL

Ano, je to jednoduché. Ale určitě se najde řada právniku, kteří budou okamžitě podávat žalobu na stát.

0 0
možnosti
MK

Jo tak Češi nemohou... mě by zajímalo, čím na tom ministerstvu zdravotnictví uvažují. Protože kdo chce, stejně tam pojede a jen se o tom úmyslně opomene zmínit po návratu. Což je ještě výrazně horší než jak to bylo doteď.

0 0
možnosti
TT

Před měsícem jsi lupo lákala lid český do Zanzibaru, země zaslíbená, kde koblihy nikdo Covidem otravovat nebude. Teď už je to jedno, JAR varianta za chvíli převálcuje i tu britskou díky své agresivitě a blbosti pár čecháčků, co nejsou schopni omezit moře v zimě...Rv

0 0
možnosti
JH

J12a31n 86H49r65a47d

25. 2. 2021 15:23

Safra, safra. Já zrovna přemýšlel, co udělám s volným víkendem. Tak jsem to snad odlehčil, a teď si uvědomte, že to je od vlády jen takové plácnutí do vody, o kterém budou média psát a mluvit, nebude to mít téměř žádný význam. Ale vláda se bude díky tomu tvářit, že něco dělá pro ochranu našeho zdraví.

0 0
možnosti
JS

tak pojedou do Indie no

0 0
možnosti
JH

J50o21s82e49f 40H10o96n71e24š

25. 2. 2021 11:45

To budou celebrity zuřit.Sotva se vrátí už zoufale hledají,kam jet a provokovat na soc.sítích.Jmenovat nebudu,ale kdo čte bulvár ví o koho jde

2 1
možnosti
JK

J18a56n 35K51u96č19e36r76a

25. 2. 2021 13:02

nečtu, takže nevím

0 1
možnosti