Diskuze

Ten lže, ten je hloupý. Učitel omylem poslal žákům, co si o nich myslí

Když si středoškolský učitel nedá pozor při odesílání elektronické pošty, může na sebe seslat hněv svých studentů. Přesvědčil se o tom jeden z izraelských kantorů, který svým žáků omylem poslal mail s jejich nepříliš přívětivým hodnocením. Seznam kantor sestavil pro své kolegy, aby během školního výletu věděli, s kým by mohl být problém.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Asi to posílal ve spěchu, chudák. Dnes aby se člověk bál cokoliv napsat, aby to nemohlo být použito proti němu. Ona to není žádná legrace táhnout skupinu studentů někam na výlet, zvláště když se předtím nemůže udělat nějaká probírka. A navíc když s nimi jako doprovod jede někdo, kdo je dobře nezná. Omluva by spíš měla znít: Jsi blbec/grázl/podrazák/jeliman, jen jsme ti to ještě neměli prozrazovat, měli jsme tě přivést k tomu, abys na to přišel sám a něco s tím dělal.

3 0
možnosti

kolik žalob na ochranu osobnosti na něj čeká? Místo aby se rodiče chytili za nos a snažili se sjednat nápravu u svých potomků. ;-D;-D;-D

1 0
možnosti

Nechápu důvod protestů - měli by být rádi, že se dozví pravdu, jak je vidí okolí, to je první krůček k nápravě charakteru.

Pokud se učitel omluvil za své názory, pak udělal chybu!

5 0
možnosti

Mohl by to zaobalit do vzletných slov a pak k tomu přiložit i výkladový slovníček.

"Je intelektuálně nesmělý" = "Je to magor jak javor."

"Jeho chování ucházející, leč na dolní hranici průměru" = "Dejte si na něj setsakramentsky bacha, protože je to g..zl."

"Potřeboval by posílit v matematice." = "Propadá."

"Je nespolečenský." = "Je to podrazák, který ubližuje spolužákům.", atd.

4 0
možnosti

Měli bychom taky protestovat, když si u nás žáčci ve škole posílali poštou (jenom papírovou mezi lavicemi) hodnocení jednoho kantora slovy "je to debil"? Podle stejné logiky asi ano... Áleco už - uděláme gesto hodné granda a přejdeme to mávnutím ruky.

1 0
možnosti

Mě nazývali blbcem učitelé, kamarádi, rodiče a teď už i manželka...a nestěžuji si!:D

5 0
možnosti

Můžou být rádi, že je někdo bere na takový letecký výlet do Evropy. Já, v jejich letech, jsem se podíval tak maximálně do místního JZD.

3 2
možnosti

A obojí byla především politika :-P;-)

0 0
možnosti

Ten češtin...už zase dostal ránu, prevít jeden...:)

0 0
možnosti

Kdyby takhle unikl mail některému z těch žáků, kteří organizovali demonstraci, myslím že by se tam na adresu učitelů našly mnohem horší výrazy.

3 0
možnosti

Akorat tam vzadu, a to je jedina vyjimka,..... :-)

9 0
možnosti

V čem je problém? Jestliže je žák problémový, není nic špatného o tom dát vědět dalším kantorům. Že je učitel hodnotí jako blbce žádné demonstrování nezmění.

11 0
možnosti