Diskuze

V Německu vzplály izraelské vlajky. Evropští židé žádají kvůli Gaze ochranu

Evropští židé se obávají, že současná roztržka na Blízkém východě, která v pondělí přerostla v raketovou palbou mezi Pásmem Gazy a Izraelem, povede k nové vlně antisemitismu na starém kontinentu. V Německu výtržníci na několika místech zapálili izraelskou vlajku, francouzští židé se pak obávají opakování události z léta 2014.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
IV

I17v16a12n 48V19a66š18e31k

20. 5. 2021 7:55

že současná roztržka na Blízkém východě,....nene,soudruzi:muslimové z Palestiny napadli Izrael...

0 0
možnosti
MH

Tak pálení vlasjky určitě není výtržnictvím, ale jen vyjádřením postoje. Vytloukání oken kameny už je něco jiného.

0 0
možnosti
Foto

Antisemitismus je staletou nemocí Evropy. Místo aby EU investovala peníze do Palestinců cíleně a s kontrolou, předává je palestinským gangsterům v čele davů, dnes patřícím k nejbohatším lidem na světě. Válka je pro vládnoucí palestinské gangy udržení moci. Podle komunistického hesla o profesionálních revolucionářích.

1 0
možnosti
FL

Nastěhují si do země milion antisemitů a pak se diví nárůstu antisemitizmu. Jsou opravdu Němci tak hloupí, nebo jsou jenom pokrytci?

0 0
možnosti

náboženství = politika, je způsob komunikace v oblasti od Středomoří až po Indii

0 0
možnosti
Foto

J16i91r81k22a 22H56o62n44c98ů

15. 5. 2021 22:46

Pálení vlajek bylo v minulosti ve svobodných zemích regulérní projev nesouhlasu, v tom bych problém neviděl. Co mne ale zaujalo, je označení těch paličů za výtržníky. Kdyby totiž pálili palestinské vlajky, byli by nazváni pravicovými extrémisty a rasisty.

2 0
možnosti
RB

Pravověrný muslim a zid se od sebe moc neliší. Ostatní jsou pro ně podlidi.

Proto, v obou případech, je to blecha v kožichu. Jenže zid/Žid je chráněný druh, ačkoliv si to nijak nezaslouží. Na triku mají hafo zrudnosti, ale o tom se mluvit nesmí. Právě proto, aby byli glorifikovani.

0 2
možnosti
DN

Určitě to byli "untermensch" z východní Evropy...

0 0
možnosti
Foto

To je “noumání”, Uďo! Palestinci bombardují Izrael a tak stoupá antisemitizmus “Němců a Francouzů”? Chá! Konec dotací Palestincům, bitte!

4 0
možnosti
JB

J34i40ř73í 38B63u85š27e61k

14. 5. 2021 10:29

V demokracii mají občané právo vyjádřit svůj nesouhlas u nás polili Koněva červenou barvou, nebo ukazují karikatury Putina, či Zemana, tak proč by nemohli Arabové protestovat proti Izraeli. Pálení vlajky je už docela na hraně, ale za ničení majetku a je jedno komu patří by však měli být přísné tresty a pokuty. Za fyzické napadání nepodmíněné a je jedno o koho se jedná.R^

2 2
možnosti