Diskuze

Itálie bude mít první kněžku. Vysvětí ji nedaleko Vatikánu, který je proti

Příslušnice starokatolické církve Maria Vittoria Longhitanová se už příští sobotu stane první italskou kněžkou. Pětatřicetiletá vdaná učitelka chce rozpoutat v katolické církvi diskuzi o roli žen. Vatikán je proti.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

kevorkian

14. 5. 2010 14:12
Přiznám se že nechápu...

Připadá mi to, jako kdybych byl členem třeba nějakého mysliveckého spolku v Kotěhůlkách, kde se smí střílet mufloni, ale já bych chtěl rozpoutat diskuzi o mysliveckém sdružení v Makotřesích, kde se mufloni střílet nesmí. To vše s cílem, aby spolek z Makotřas změnil názor a odstřel povolil...

.

Proč si paní prostě zvesela nefarářuje ve Starokatolické církvi, kde může a kafrá do toho organizaci, jejíž členkou není, což jí ale vůbec nebrání v tom naléhat na to, aby tato organizace změnila svoje stanovy...??!!?

.

Já jsem třeba Katolík. A pro mě za mě, jestli Starokatolíci, Židé, nebo třeba Muslimové, mají ve svých stanovách, že vysvěcen na kněze může být jen ten, kdo má kudrnaté vlasy a odstálé uši ... tak je mi to šumák... Jejich věc. Já v jejich organizaci nejsem, tak jim do toho nekecám...

0 0
možnosti

bobek_79

14. 5. 2010 16:15
Re: Přiznám se že nechápu...

Nojo, všichni kecaj do sexuálních aktivit katolických kněží.

0 0
možnosti

lombar

14. 5. 2010 16:24
Re: Přiznám se že nechápu...

jj taky tomu moc nerozumím

0 0
možnosti

Petrsafra

18. 5. 2010 17:06
Re: Přiznám se že nechápu...

 jde o to, že někdo má na mušce své nenávisti katolickou církev a najde si k tomu jakýkoli poťouchlý důvod, aby si mohl kopnout.  já spíš nechápu média, že o tomhle píšou. myslím, že si nejsou vědoma své odpovědnosti a zneužívají svou moc. proč by měli psát o tom, co církev udělala a dělá dobrého ,když můžou psát o poťouchlostech.

0 0
možnosti